13 Disember 2012

MONA! OH MONA! bahagian 3

Assalamualaikum dan selamat malam...berani kan..nak update lgi citer pasal ni...what ever...selagi x abis angah citer...angah x kan takut...okeh..


Banyak yang tersirat tentang gambar ni...Juraimi Hussin(pembantu) mengaku menetak leher Datuk Mazlan selepas mendapat isyarat daripada AFFANDI...Kemudian dia letak kan tulang dgn daging yg dipotong 18 ke dalam besen dan buang ke dalam lubang yg telah digali..dan seterusnya menimbusnya..

Ada cerita yg agak kelakar sebab buah zakar Datuk Mazlan hilang ketika itu,semua org nak tau apa yg jadi..tapi buah zakar yg xda..yg ada hanyalah zakar..korang kena faham tau!!!



Mona Fendi@Fandey mengaku tidak bersalah atas tuduhan membunuh itu.TAPI time hakim jatuhkan hukuman,dia tak nangis langsung,tpi dia jugak ada kata "im very happy now"

"Saya tetak leher Datuk Mazlan dengan kapak sebanyak tiga kali baru kepalanya putus selepas mendapat isyarat tangan daripada Affandi (Mohd Affandi Abdul Rahman)," kata Juraimi

"Ini keputusan mahkamah, bukan keputusan Tuhan. Saya cuma minta maaf to God. I'm not the one who do it (bukan saya melakukan pembunuhan itu), but he the one who do it ( merujuk pada Juraimi)," kata Mohamad Affandi

''Saya cakap benar, demi Allah, jika saya cakap tak benar, saya terkeluar dari umat Nabi Muhammad,'' kata Mona Fendy



Ni antara yg mereka katakan....hurm..percayakah anda?

..............................................................................................................................................................................................................................................



Rumah mona,yg dikatakan berhantu....ramai yg kata selalu nampak kelibat wanita itu pada malam2 tertentu..kalau sekali tengok pun dah seram..macam mana lah....

Kisah ni adalah lebih berkenaan hal2 ghaib,hal2 seram...Menurut AFFANDI,sebanyak 21 lilin menerangin datuk Mazlan ketika dibunuh untuk upacara mandi bunga.Lilin itu dipasang oleh MONA sendiri.Affandi berkata dia tergamam bila melihat JURAIMI sendiri yg menetak Datuk Mazlan.

Mandi Bunga?hurm....


  


Lihatlah wajah2 tenangnya yg penuh rasa ngeri.....
Read more ...