21 Disember 2012

Rumah kena masuk Perompak!!

Assalamualaikum dan selmat pagi semua,hari ni ary jumaat.xda apa yg best pun,cuma angah rasa macam dah lepas satu benda.Syukur.Sebab semua rasanya macam dah nak selesai.haha.

Bukan apa,sebab angah rasa kadang2 kita perlu berlakon,atau pura2 yg kita ada segalanya,padahal mana ada,angah xda pun semua tu.

Pasaipa angah buat macam tu?Entah la,rasanya sebab angah rasa baik angah buat macam ni,senang,biarr dia rasa macam angah dah ada org punya.Lagipun angah pun xkan ganggu dia dah.Sebab angah rasa dah macam2 angah kacau dia.Tak baik kan?

Walaupun dia xpernah bagitau angah yg angah ganggu dia ke apa ke? Tapi rasanya dari cara dia chat dgn angah,mesej semua tu,aangah nampak yg dia bosan,x suka.So rasanya ada baiknya angah create story bohong.

Ada lagi? Angah rasa macam dah lama sangat angah jadi camni,menanti sesuatu yg pasti x kan berlaku.Buat apa?Bila angah pikiaq2 balik so,angah dah dapat dah apa yg angah perlu buat.Angah amik gamabaq kawan angah lepas tu post pasai dia.and now its work!!

Betui ka apa yg angah buat ni? rasanya betul atau x,tu angah pun x tau.Lagipun angah x tau macam mana dah.Dengan masing2 ada hal masing2...bertolak ansur? xpayah cakap la.xda langsung.

So x payah la,nak marah sapa2,nak maik sapa2..rasanya semua dah berakhir.So xpayah nak salahkan sapa2,x payah nak marah2 just be yourself.

For ur infomation,that girl is just my friend.She lives at Perak,kat tempat yg aku tinggal sebelum aku pindah kat sini.Cinta monyet kan? itu dulu,berapa puluh tahun yg dulu.Sekarang ja yg stay single.

About that fake story,haha,nak rasa angah ni fake,amik la.Bukan apa,angah dah x larat nak berlakon depan semua org.Ingat berlakon tu hebat dah ka?

So now,angah dah malas nak berlakon,bukan dapat duit apa pun.Pastu,rasanya lagi lama angah berlakon,lagi sakit hati ni,lagi pedih.Baik angah buat apa yg angah suka,dan cari pasangan bila angah dah ready,fizikal dgn mental.

Sekian.
Read more ...