24 Disember 2012

Our Days~sweet

Assalamualaikum dan selamat malam semua bloggers? and readers.Hahaha,dah nak habis cuti kan? Kesian korang,kena gi sekolah..angah? X kena dah!! Cuma kesian jugak kat kawan2 angah yg kena pergi PLKN...

Hari ni angah nak citer kat korang pasal kem akademik,dekat Putru ayu,dekat kedah!!Apasal boleh pulak nak citer pasal benda ni? Sebab rasanya tu pengalaman last angah pergi kem akademik,kiranya macam last usaha la!!


Time nak pergi kelas,dgn kawan baik angah,OMAR.huhu,sempat bergambar sebelum ke kelas.


bergambar depan dorm,Petai.


nie la kawasan tu,cantikkan? Nampak macam kat oversea.


sungguh cantik!!


tiba2 ada pompuan pulak sesat dekat kawasan lelaki!!


rehat2 di waktu petang!!


Hari last,gambar depan dorm PETAI lagi!!

Teringat time tu,best,pagi petang sinag malam asyik study ja! Satu batch,rindu time tu,even ada gak yg duduk kat dorm yg ramai2,angah pilih yg rumah kecik tu tapi best,dengan sungai dia.

Kadang2 kalau time pagi tu,berebut2 org nak mandi kat bilik air,angah ngn geng pi mandi sungai! Pagi2 subuh tau dak!! Memang x menggigil lgsung!

Haha,time cuti2 ni rindu pulak dgn sekolah,ngn kawan2,junior? haha,semua sekali! rindu sgt2.Kadang2 kalau duk saja2 mesti teringat semua memori.Bohong la kalau x ingat.Time keluar ngn parent beli barang2 sekolah adik2,terasa macam cepat sangat masa berlalu,tiba2 dah x payah beli apa2 barang utk sekolah!

Tapi semuanya dah tersurat!so apa yg kita boleh buat? Just ikut ja  apa yg dah  dibuat oleh TUHAN.Itu saja utk malam ni,angah cuma harap dapat tambah followers sampai 500 ja..


Read more ...