25 Disember 2012

Giveaway Akhir Tahun 2012 dan Awal Tahun 2013







kenangan atau peristiwa yang tidak dilupakan sepanjang 2012 

Kenangan angah tahun 2012 adalah semestinya FESTIVAL WIND ORKESTRA 2012.Tahun ketiga berturut2 dapat GOLD,saat yg paling best dlm hidu angah bila bersorak menang!


Orkestra 2012,yg kali terakhir yg angah boleh join.Lepas ni x boleh dah.Dengan bases.


dengan junior2 band,section angah sendiri,rindu.Fikri,Izzzah,Choin,Atikah.


dengan rakan2 batch sendiri,last Orkestra kami bersama!!walaupun kami 6 org saja.


time perform dekat dalam dewan yg besar,depan juri2,depan senior2,depan kawan2 sekolah lain,really miss this time,rasa gemuruh ketika perform,rasa sedih,rasa gembira bila kitaorang menang,dapat GOLD,rasa semua hasil penat lelah ketika latihan semuanya berbaloi,dapat banggakan sekolah,sebab satu2nya SEKOLAH BERASRAMA PENUH dekat penang yg join FESTIVAL WIND ORKESTRA pastu dapt Gold...


Music is awesome!

 harapan atau impian atau wish korunk untuk tahun baru ini

Apa harapan angah? macam2,angah harap yg hidup angah akan berjalan lancar,angah jugak harap yg Malaysia akan aman damai,xda masalah politik,bencana alam dan semua ni,pastu angah harap masalah maksiat yg banyak sekarang ni akan hilang.

Angah jugak harap yg band angah akan maju utk masa depan walaupun angah dah xda,angah jugak harap yg angah dapat result yg terbaik time nak amik result SPM bulan 3 2013 ni.Takut sgt!Angah jugak harap yg angah akan lebih mengenal Tuhan,rapat dengan Allah,dapat banggakan parent!InsyaAllah.





Read more ...

Segmen: Nak Masuk Dalam Bloglist Ain bulan Januari!!!.


angah join!!


Read more ...

SEGMEN : BLOG REVIEW by Siti Nurazwaniza




Jangan risau. Sikit atau banyak penyertaan, segmen ini tetap akan diteruskan. Jadi, sesiapa nak
blognya direview cepat join sekarang okay ! Selain blog korang di-review, korang boleh
juga blogwalking ke blog peserta-peserta yang join untuk tambahkan kenalan dan followers korang.

First time angah join segmen,haha,just nak luangkan masa lebih2 dgn blog ni.

  Tamat pada 27/12/2012



Read more ...

Lukisan yg Cantik~

Assalamualaikum dan selamat petang.Sekarang cuaca sangat pelik.even dah tengahhari masih macam pagi?What ever la kan,x kisah sgt,cuma angah nak update pasal,lukisan 3D..


cantikkan? angah minat dgn lukisan macam ni,sebab dia nampak timbul,pastu macam real.haha,takut nak jalan kat situ..


yg ni pun sama,rupanya hanya lukisan ja.


cantik,dan hampir real ja.


yg ni pun cantik jugak,nampak real macam nak kena makan dgn jerung tu!

angah memang minat seni,segala yg berkaitan seni,macam2 seni yg angah dah cuba,best.haha,muzik,lukisan,lakonan,drama,semua agah dah try,mmg best sebab dapat asah bakat,semua org ada bakat.

cuma tak tau kat mana nak asah bakat ja.btw,rasanya angah dah malas nak asah bakat,cukuplah 5 tahun bergelumang dgn seni,so angah dah nak pencen,time utk berdepan dgn masa depan.!!

masa depan angah dah perlu angah corak sendiri,x perlu seni2 semua dah.Kalau kadang2 boleh la kut?
haha,btw..angah pelik sebab dah nak abih tahun 2012 tapi angah langsung x rasa apa2.

Thats all for today.


Read more ...