29 Disember 2012

2013 here i come!! ~ngee edisi1

Assalamualaikum dan selamat malam.rasanya hari ni hari yang sesuai utk angah citer pasal tahun 2012.Yup,tahun yang penuh dengan sukaduka,tahun yang macam2 jadi,dan macam2 angah pelajari.haha,boleh la gelak pulak?

Start dari bulan 1 sampai bulan 12,dah macam2 jadi,rasa macam sekejap sangat semua ni.Macam mana nak ingat balik semua benda ha? ala tgok ja dekat FB,gambaq2 yg kita kena tag,senang ja.




Tahun 2012,dimulakan dengan angah dan geng2 pengawas a.k.a KP kena balik lagi awal daripada biasa,sebab? kena urus hal sekolah,

 time tgh berkemas2 asrama,tu sebenarnya kat aspuri!!

event seterusnya adalah orientasi tingkatan satu!!budak2 junior yg baru,kami kena handle,so tgok je la!!


apakehal fasi pun kena?


nie la group yg angah jaga,haha,x percaya pulak,boleh jaga budak2

lepas tu plak,kena handle kuiz utk rumah delima,sebenarnya angah x tahu apapun pasal kuiz ni,tiba2 ary sabtu,depa panggil so boleh skip kelass BIO!!

 ni adalah para peserta!!

seterusnya adalah event band,iaitu KENDURI di rumah CIKGU WAHID.ahaha,x sangka pulak,time tengah ada kelas tambahan boleh pulak kami udak2 band dibawak pergi buat show dekat kenduri anak cikgu.


time tu kami mai awal,so bolehlah snap2 dulu,gamabq yg sanat2 kontroversi.


dalam bilik band,sebelum nak pi.


snap lgi,ni gambaq2 junior

next event adalah sekali lagi event berkenaan band,iaitu kawad haka,dengan buat board.kami geng TSB lawan dgn persatuan lain,buat board yg paling best.


ni la board kami,cantik kan? colourfull kata mat salleh.


nampak tak apa yg tulis kat situ? KHAIRIL HASSAN CARING SANGAT!
thats me!


gambaq yg penuh kontroversi,sebab ada imej hantu kat bawah tu!

next adalah keesokkan harinya,kena buat kawad!first time kawad utk tahun 2012!!


my juniors!!



sedih bila tgok semua ni,btw best la!!


ni plak geng2 batch 0812 angah! budak2 band 0812 bgi tahun ni,6 org ja!

Sesungguhnya rindu angah terhadap semua event ni adalah teramat sangat!rindu nak bersama2 dgn kawan2,juniors.Tpi sebenarnya x abih lgi.ada lagi citer yg best utk edisi seterusnya,sebenarnya angah nak update panjang2 tpi rasanya x da sapa nak baca klu panjang sgt,so nantikan edisi kedua esok!

Assalamualaikum..*





Read more ...

Aku syukur kepadaMU ~

Assalamualaikum dan selamat petang,huh,gembira sangat,sebab blog angah ada org review..nak tau dia kata apa? sat..

         
Blog ni agak kemas dari segi susunannya. Sangat cepat loading ! Gaya penulisan 
yang tersendiri dan menarik. Blog ni dah okay dah. Dah cantik dah kemas sampaikan
tak tahu nak komen apa lagi dah.


angah rasa seronok sangat,sebab ada jugak yg sudi nak review blog angah,kiranya ni first time la,so nampaknya ada jugakla yg akan tgok blog angah dekat blog org lain.gud sangat!!

macam mana dia boleh kata blog angah cepat loading? angah xtau la plak..maybe sebab ringan sangat kut.Lagipun dalam blog angah, angah tak letak abnyak sangat widget2 yg pelik2,sebab apa? sebab rasanya benda2 macam tu yg akan buat blog kita lambat loading,bila dah lambat loading,so org lain yg nak follow blog kita akan rasa bosan sebab tunggu masa yg lama,so dia x jadi nak follow..kan dah masalah!


Terima kasih sebab puji macam2,kembang sbentar..jgn la puji banyak2,angah bukannya teror sangat pun berblog2 ni...angah suka edit sesuka hati angah,satu lagi rasanya jenama DIARI JEJAKA HANGAT akan angah jaga sampai bila2...huhu..dah jadi trademark...


okey that alls for this hot evening...nantikan malam punya...
Read more ...