28 Januari 2013

Angah Menang Contest Blog Lagi!!


Assalamualaikum dan selamat siang!! Alhamdulillah...semangat angah utk berblogging semakin naik!! Nak tahu kenapa?? Sebabnya angah dah menang satu Segmen!! Dalam sibuk2 angah join segmen& angah pun buat segmen angah sendiri..tetiba angah menang!!Syukur alhamdulillah..





 nampak kat atas tu?tu yg angah bulatkan tu*bulat la sgt? angah menang review blog!!Klik sini
Alhamdullilah..dapat jugak hadiah review..walaupun hadiah dia macam tu je..tpi angah syukur.sebab ramai jgak yg join...tapi angah antara yg menang...





yg ni blogger ohsem tu review blog angah!! best la!! walaupun angah ni newbie..tapi harapannya supaya angah dapat jadi salah seorang daripada blogger ohsem mcm diorang!!!haha..so sekarang ni angah ada buat segmen ringkas je...dan apa yg angah nak hanya 50 peserta sahaja..nak join?...klik sini

hanya seminggu je..setakat ni baru 11 org join...haha..angah nak buat segmen tu..sikit je...tak mau ramai2 sebab nanti yg nak kena review banyak2nya sapa? angah jugak..so limit dia 50 je..:) thanks utk sapa2 yg join!!

assalamualaikum...


4 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.