9 Januari 2013

Can U Help Me?

Assalamualaikum dan selamat malam...Blog angah ada masalah!!!Nak tau masalah apa? ni ha..angah x tau macam mana nak buat...setiap kali angah nak post link blog ni..dia akan keluar..



angah dah x tau nak buat macam mana? ada sapa2 boleh tolong?sedih la..sebab kalau boleh letak link macam biasa senang la..ni..nak kena edit lain..ish2..tpi x pa la...angah rasa biar la..asalkan blog angha masih sihat walafiat..


hurm..FB oh FB..kenapa la jadi camni? ingat aku suka sangat la kan?tolong la..jadi cam besa..


angah perlukan bantuan kawan2,kalau x boleh bantu pun..setakat bagitau sebab kenapa jadik macam ni pun rasanya dah oke....please..kawan2...pliz help me...


sama2 kita tolong menolong,mana tau harini ary angah,esok2 ary korang pulak?ala,setakat tolong macam ni,rasanya xefect apa pun kat korang kan?so,tolonglah angah,dengan masalah ni,hurm,angah harini asyik duk fikir pasal benda ni dripda UPU, tau tak,betapa blog ni sangat angah sayang!!

anyones? can you help me to be facing all of this problem,i had been tired,to thinking of this problem,so can you alls help me?


thats all for tonight...





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.