27 Januari 2013

Diriku Hanya Insan Biasa!

Assalamualaikum dan selamat pagi korang,macam mana dgn blog ni? oke tak? angah baru habis edit header dgn yg lain.Penat mencari tutorial semalam..dan alhamdulillah..siap jugak akhirnya.Pagi tadi angah join macam2 GA..mesti sape2 yg bukan blogger x tau tu apa...GA adalah giveaaway...haha...tu lah maksudnya..



Hari ni angah nak citer pasal sekolah angah,x istimewa mana pun..cuma rasanya macam sebagai anak polis...sudah semestinya macam2 sekolah yg koranga kan pergi..ye la..sebab ayah korang akan bertukar ke cawangan yg lain..so korang juga aka bertukar sekolah2...


sekolah angah yg pertama,terletak di KUALA KANGSAR,pelik? angah mmg tinggal kat Kuala Kangsar dulu,time darjah 1 sampai darjah 2 je...walaupun time tu angah x perasan yg sekolah tu dekat sgt denGan MCKK..sangat x perasan!!




sekolah seterusnya dari darjah 2 sampai darjah 5..sekolah kebangsaan beruas...perak jugak..time tu dapat kawan baru lagi..alhamdulillah..masih conctact sampai sekarang...



ingat lagi time dulu2 selalu tunggu van dekat depan tuh..dgn kawan baik angah..FATIN ADHA MURAD..rindu time dulu2,kecik2 lagi semua...mmg lawak..dan best..


seterusnya time darjah 5 dgn darjah 6...sekolah kebangsaan sungai karangan..masa ni angah dah x duduk kat kuarters pols dah..duduk rumah sendiri..thats mean..x da pindah2 dah lepas ni...sekolah yg best..




kenapa best? sebab angah jadi Ketua Pengawas a.k.a Ketua Pelajar..haha..bangga sebentar..mmg bangga la..datang sekolah tu x sampai setahun dah dapat pangkat besar!!


sekolah terakhir iaitu..sekolah menengah sains tun syed sheh shahabudin..sekolah yg paling best..sebab 5  tahun duk kat situ...SBP..so kena duk kat hostel la...tpi serius..mg angah rindu nak study kat situ..nak rasa suasana hostel..huh..


asrama..selalu angah duk tgh2 compound..dan jerit kuat2..best...haha....tpi time tu sunyi sepi la..


pintu pagar..tpi yg ni lama punya..ada yg baru...selalu datang kt situ sebab nak amik DOMINO PIZZA..order tanpa pengetahuan warden..


so,conclution nya disini,angah memang rindu zaman persekolahan,tak kira sekolah rendah atau sekolah menengah..sebab masing2 ada kelebihan..macam2 yg jadi..dan semua tu telah membentuk angah pada hari ni...alhamdulillah..angah masih jadi manusia yg elok,alhamdulillah...korang macam mana pulak? angha harap korang pun camtu jugak..

so lepas ni..angah dah nak masuk universiti..lagi macam2 pengalaman akan angah dapat...hope result angah nanti akan dapat elok..dan dapat masuk ipta yg bagus...doakan utk angah...

setakat itu saja..assalamualaikum..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.