29 Januari 2013

Gambar2 Pilihan Angah!

Assalamualaikum dan selamat pagi...mcm mana korang hari ni?hurm..angah masih lagi duk try edit blog...supaya nampak lagi lawa haha...pastu angfah pun join jugak mana2 segmen atau GA yg best...haha..untung2 menang..kalau x untung maybe bukan rezeki angah la...




Kali ni angah nak tunjuk gambar2 pilihan angah yg angah pilih utk ditunjukkan dekat korang sebab gambar tu mmg spesial haha..jom tgok..hanya 5 gambar yg spesial..haha..


gambar angah dgn kawan baik angah OMAR FARHAN,gambar ni best sebab nampak macam dekat dunia kartun..haha..time tu bru leaps bersiap nak ke kelas.aha..dekat mana entah..tpi best..angah pun nampak kurus..:)



ni pulak time dekat WIND ORKESTRA 2012,haha..dengan kawan baik angah jugakk..AQILAH,cewah..tgok pakai baju tunnas lagi..tpi mmg best pun...haha ...:)


time form 4..dengan kwan baik angah dgn junior..time ni best sebab kami jadi senior..haha..walaupun 6 org ja..tpi mmg best..sure x leh lupa time2 ni...siap angah edit lgi..haha:)


ni pulak time menang tahun 2010,kami TUN SYED BAND menang emas tahun tu..pastu bergambar2 ramai..walaupun angah paling junior..tpi memang best!! nampak angah x?haha :)


i'm with my mom!! angah dgn mak angah dekat tasik apa tah..tpi best sebab ada ladang anggur...rindu time tu walaupun baru je pi..haha..anak manja lah katakan? eh..mana ada..angah bukan anak manja..walaupun angah satu-satunya anak lelaki tpi semua biasa2 ja... :)

sebenarnya angah suka buat macam ni,i mean that,bila kita describe gambar2 lama,mesti akan timbul balik kenangan silam..cewah..haha..tpi mmg pun..rindu? bohong la kalau tak rindu!! tapi kita sepatutnya teruskan kehidupan walaupun masa lampau dah x boleh nak undur...haha..sekian dari angah..


kalau korang ada segmen2 best..jangan lupa jemput angah utk join..sebab sekarang angah merupakan blogger tegar!! sentiasa nak berblogging....assalamualaikum...



1 ulasan:

  1. hihi sekali sekala buat entry macam angah pun ok juga,
    saya akan adakan mini GA hujung bulan 2 nanti, insyaAllah nanti saya jemput angah, k

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.