17 Januari 2013

Jangan Ganggu Kami!!!

Assalamualaikum dan selamat tengahhari..apa nak update? hurm...rasanya xda apa..cuma angah rasa perlu untuk angah suarakan apa yg patut time sekarang ni...haha..hurm..angah penat la..dia duk kacau angah tiap2 ary..pasai pa entah...



dan akhirnya nagh pun update la something...angah dah x larat nak berhadapan dgn org macam ni..maybe dia boleh kata kat angah macam2...dan angah pula berdiam diri...ish2...semua ni rasanya berpunca daripada dia jgak....dia yg komen dekat post yg angah buat..dan lepas tu ada kwan angah pulak masuk campur...

rasanya dulu ada jadi jugak camni..tpi angah buat x tau ja...pastu sekrang plak..huh..dah jumpa dah sorang lgi MONA!!HUH..org yang sentiasa tak puas hati dgn angah...gud la..bertambah lgi sorang musuh..syukur sgt2..so sapa2 lgi yg nak jadi musuh angah? cepat la..

satu lgi apa yg angah nak cakap..FB bukan hak milik mutlak kepada individu yg tertentu....semua org bileh tulis apa2...asalkan benda tu x ganggu atau kacau sensitiviti agama...so xperlu lah nak buat yg FB tu milik kau...lain la kalau kau adik Mark Zukerberg ka?..



entahla..maybe ujian yg terbaru kepada angah...naseb badan..nak buat macam mana..manusia macam2 jenis...ada yg jenis suka hati mak bapak dia ja...ish2..x baik la camtu..angah bukan nak kata angah ni pandai sangat..maybe ada yg jeles dgn apa yg angah dah dapat...


ish2..sudah2 la...dah dua kali entry pasal benda ni....haha..menyemak je blog ni karang...tpi x pa..sebab boleh jugak nak update entry..hha..ada jugak benda nak update..huh dah la pgi tadi...sekor anak kucing angah dah mati...kesian kat dia...


angah sayang dekat dia...nama dia CHOMEL....mmg dia comel pun...sedih? sedih la jugak...tpi rasanya dah berlambak2 dah kucing angh yg mati..tpi masih tetap banyak kucing yg ada kat rumah angah..

so..apa lgi erk? dah la...nanti kalau rasa macam nak update lgi angah habaq la...assalamualaikum..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.