15 Januari 2013

KariNgeri.com

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia..apa khabar? Syukur alhamdulillah...macam mana dengan blog angah? baru edit..haha..walauapapun..angah tetap akan promote angah punya segmen tu tiap2 ary sampailah tarikh tutup..ahaha...wow..sekejap je dah naik followers angah...huhu...

Okeylah kali ni angah nak citer pasal KARI NGERI...korang mesti tau kan? ala...laman web yg tunjuk semua gambar2 y ngeri....nak tgok sikit? jom..


amacam? ngeri kan? menakutkan...mesti korang x mau tgok lgi kan? tpi stop..jgn keluar dlu dri blog ni!!


kalau korang nak tau..dah lama angah dah x update dgn blog karingeri tu..dan bila angah nak tgok balik tiba2.. dah x boleh..maybe website tu dah tutup kot..sebab terlampau ngeri..


sebab terlamapau ngeri je? gud job...tpi macam mana nak tgok gambar2 ngeri lgi eh? rasanya x payah la korang tgok..sebab takut nanti penuh lappy korang dengan muntah korang sendiri haha..baik x payah..



tadi angah ada la.buat tutorial utk tukar domain...tpi bila pikir2 balik..x payah la..sebab apa? sebab rasanya guna domain blogspot pun oke apa....senang la jgak..x payah nak kalut2 lgi..haha...pastu angah check la loading blog ni...macam mana...


first time hari jumaat ary tu...berat dia...dgn loading dia..agak berat...so angah edit2...buang mana2 widget yg x perlu......at last..dia jadi oke skit...

pastu angah edit plak utk aryni...edit punya edit...last2..dia naik balik...tpi yg AVERAGE SPEED PER KB...masih o..so rasanya okey lagi kut..?haha...


so dia dah naik..tpi rasanya x ganggu sangat kut?hhahah..

haha..boleh plak merapu2 lgi...so..korang kalau takut dengan ngeri2 semua tu..lebih baik takut pada Tuhan...!!

assalamualaikum..

*join segmen ni okeh!!klik sini




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.