6 Januari 2013

Lawak King ~

Assalamualaikum dan selamat tengah hari semua,how about ur day? haha...today macam besa,angah x buat apa2 lgi..selain cari or search pasal asasi..takut la plak..bila dipikirkan semua tu...tpi xpa..kita teruskan hidup dgn blogging....so..hari ni angah nak share gambar2 lawak...serius lawak..jom lihat..


hurm,cun kan minah ni? cun sangat..ada sapa2 berminat?


awek cun? hahaha...cun sgt....tpi kenapa yg atas dia x pakai pun?

setuju sangat...betui kan korang?


nak ke bawak dia masuk dlm teksi?


x lalu nak makan..hilang selera nak makan ayam..


menakutkan? agak la..


sama plak muka dia...mmg dia ni model utk face macam tu kut?


bagus...dah ada kapal terbang sendiri..gud2..

haha..lawak sungguh...x sangka sgt kreatif kan? haha..walau apa pun..x payah la nak risau sangat...kita ni hidup hanya sekali..so enjoy la...tpi dalam duk enjoy tu..jgn lupa plak dekat TUHAN..

sambil2 tu..sama2 kita menegur..kalau ada salah silap..okeyh? ok..time tu...out from my blog...nanti nak edit lgi....

assalamualaikum..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.