3 Januari 2013

Lepasan SPM 2012 :)

Assalamualaikum dan selamat tengahhari,now..rasanya angah kena update sesuatu,yer..angah baru jumpa maklumat yg sangat2 penting utk semua lepasan SPM.maklumat tentang apa yg korang semua nak lepas SPM...

ni adalah tarikh2 penting utk para lepasan SPM utk semua..korang just perlu alert je..ataupun kalau nak,salin je...





 
rasanya semua ni berbaloi kan utk korang?semua ni tarikh2 yg korang perlu alert,sebab mana tau kalau terlambat,melepaslah..haha..angah pun kena selalu beringat2 jugak...mana la tahu...so korang jugak boleh check semua ni kat sini..


ada program yg hebat sdg dijalankan..maybe korang berminat..? angah hanya bagitau ja...klik kat bawah ni..



Setakat tu je..utk kali ni,harapannya supaya korang dapat something yg berguna daripada update kali ni...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.