29 Januari 2013

Makanan Kegemaran Anda!!

Assalamualaikum dan selamat malam...apa khabar korang semua? hurm...sihat..cewah..buat macam x jumpa seminggu..haha..okehla..siang tadi angah sibuk update entry..kali ni pun angah nak update entry best jugak..korang mesti tgok sampai habis..!! sebab angah tau  ada yg x berani tgok...


Kali ni angah nak citer pasal Makanan yg pelik dan kononnya sedap dekat negara lain..korang nak tau? tgoklah kat bawah ni!!



Sambal Buaya Kak Limah

nampak macam sedap tapi..erk...entahla...buaya yg nampak sangat tough!! haha...gigi yg tajam..buatkan semua org terliur...ermm...angah x kut...


Donut Big Apple Bersama Anak2 Kucing..

entahla..angah pun x tau tu anak sapa..haha...namoak macam anak kucing..tpi kadang2 nampak amcam anak tikus...comel kan babynyer....sanggup nak makan? angah memang x sanggup..!!


Mee Kuah Serangga Kedai Pak Ali

Lazat dan menyelerakan..korang nak? nampak sedap sampaikan angah x tau tu binatang apa..korang tau binatang apa? erm..macam yg selalu jumpa dekat stor..rumah ja...


Dinosour Kecil Percik Kedai Kak Siti

hmmmm..satu lagi..masakan yg lazat...haha..binatang apa eh? macam kucing..tpi bila fikir2 balik...macam dinosour kecik pun ada jgak...ahaha...siap makan dgn nasi lagi? apa?


Masakan Ular Paris bersama Menara Eifell

masakan yg sedap dan lazat..delisioso..kononnya..erh..ada ular dlm tu....mmg sedap? mmg geli..haha..korang berani nak makan? tgok ular tu macam hidup lgi ja..haha..mmg sedap ..dia tgh usha korang tu!!


Sup Ekor Binatang Apa Saja

haha.nampak tak? Atau korang buat2 x nampak? angah x tau nak describe ape agi...sebab angah tgok macam pelik sangat je...siap ekor...setahu angah ekor lembu...boleh la kut..buat makan...tpi yg ni?entah la..pandai2 la korang tafsirkan...


Ayan Goreng KFC Bersama Sate Kajang

yang ni korang tau? angah suka sangat!! haha..makanan feveret la katakan...korang suka? angah suka sebab sate tu makanan Malaysia...cuma yg pasti angah hanya suka sate ayam..bukan sate binatang lain...haha..!!

so disini..angah nak tanyalah jugak..antara semua tu..korang suka makanan yg mana? pilih betul2...haha...dan satu lagi...sambil2 blogwalking tu...cuba fikir pasal makanan ni...sure korang boleh diet...haha..senang kan?

assalamualaikum...




4 ulasan:

  1. * jom join segmen hana pulak ;) bnyak hadiah taw ;) mana tahu anda yang bertuah ;)

    BalasPadam
  2. erk ? paling geli tengok ular !! geli..

    BalasPadam
  3. xsanggup nk tngOK.skip je pastu komen.hihi

    BalasPadam
  4. boleh pulak macam tu? haha...mmg geli pun..tpi naseb baik bukan kat Malaysia..:)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.