13 Januari 2013

Novel Ke Drama!!

Assalamualaikum dan selamat pagi...wow..hari ni awal2 pagi angah dah bukak lappy...sebab apa? sebab dua hari sebelum ni,angah x sempat nak sentuh pun sebab kakak ngn adik angah ada kat rumah..so bagi kat depa dulu la....angah pun duk la main benda2 lain...x boleh on9....tpi sekarang diorang dah x da..so..bolehla angah guna...hahah...

Apa yg angah nak citer ek?ha..citer pasal novel..sekarang ni dah banyak novel yg diadaptasi jadi drama atau filem...


drama kat TV3....


drama popular jgak sekarang ni..


macam best jer..?


dah jadi filem popular kau!!


filem popular jugak...siapa ada siri2 lagi..



ni anatara novel2 hebat yg sudah diadaptasi ke drama ataupun filem,tpi rasanya betul ke jalan cerita antara kedua2nya sama? angah pun x baca lgi novel2 tu..so angah pun xtau la citer dia sama atau tak...tpi rasanya sekarang dah jadi trend utk amik novel jadikan drama...

yg peliknya...dah xda idea dah ke? kenapa perlu amik novel utk jadi kan drama? dah tentu2 peminat novel tu akan tengok citer tu..maybe sebab nak kaut untung kut? walauapaun...rasanya bila dah jadi trend..mesti lepas ni ramai pulak yg nak jadi penulis novel..sebab novel kita boleh jadi drama lepas tu..kita pulak jadi popular...haha..

tapi xpe lah....sebab kadang2 citer macam ni best....so teruskan lah...!! angah menyokong anda!!sape lagi yg nak sokong kan?heheh


assalamualaikum..



2 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.