18 Januari 2013

Pendedahan Wajah HANTU di gambar!!


Assalamualaikum dan selamat malam..korang nak dengar citer? Kali ni citer2 misteri..misteri apa pulak?Misteri penampakan wajah2 hantu dalam gambar2 yg diambil oleh sapa2 saja..nak tgok?jom terjah..kisah yg semestinya menyeramkan anda...seram? x kut...x seram pun..haha..



korang nampak? dalam kereta tu..ada mayat...kut? entah la..mcm mana nak describe..dalam kemalangan ngeri...tiba2 ada penampakan wajah hantu pocong yg misteri di dalam kereta ni..seram la jugak..walaupun gambar tu mcm tgh siang hari...


ni pulak time bergambar dlm kelas..tiba2 ada ahli baru...or memang hantu tu ahli kelas ni kut...dalam bulatan yg x berapa bulat tu...korang boleh tgok la..maybe rambut pompuan tu yg lebih kut..mana la tau...saja nak bcari publisiti murahan kononnya..


yg ni..apa motif? bergambar depan kereta bomba? maybe saja..atau pun tu hantu mangsa kebakaran kut?hantu yg x aman selepas rumah mereka kena bakar dgn org jahat...dan mereka nak tuntut balik..hah..pandai2 je angah buat story...haha...


gambar agak kuno..maybe hantu pun hantu kuno jgak? ataupun time tu mekap jenis yg murah punya..sebab mahal..so dia beli yg murah..so macam tu je la muka mak kepada budak laki tu...tpi dia malu sikit..sebab tu dia ada kat belakang?haha..merepek lagi...tpi putih la jugak....ahaha..


hantu yg tgh gelak ala2 manja gitu..hah..siap tutup dgn kain selendang lgi..bagus la..kiranya hantu pon sopan lgi...bukan macam org sekarang haha...org sekarang pakaian..huh..malu pontianak kalau tgok..seksi habis...so rasanya baik jadi hantu..sebab tau jugak..jaga aurat..tau ke?


motif bergambar di siang hari,sambil berpayung segala? dan kenapa hantu tu nak keluar time2 tengah hari? panas kut? x terbakar ke?ish2..nak menipu ke? tapi macam betoi gak..ada hantu yg keluar siang..sebab malam2 dia kena jaga anak2 dia...betul eh?


dalam kelas..tetiba ada hantu mai tgok..seram tak?agak seram..maybe dia nak usha anak dia..mcm mana anak dia belajar..kena pulau ke tak?haha..anak dia belajar sesama manusia? gud la..kalau hantu tu prihatin dgn anak dia...bukan macam org sekarang...sibuk memanjang..sampaikan anak2 diabaikan...dan akhirnya...terhasillah mat rempit..dan minah rempit..yg bergred anak2 org kaya...haha...


kemunculan gambar Michael Jackson di hadapan kereta...agak scary...maybe dia terlupa nak jelaskan hutang...so dia nk suruh sapa2 tolong jelaskan? ataupun dia belum buat wasiat lgi...sebab tu dia munculkan diri kat situ?hahah..merepek la..


*bolehkah anda percaya?entahla..sekadar melihat rasanya dah cukup la..x payah percaya sangat..haha..kadang2 ada yg sengaja buat..ada yg sengaja nak cari publisiti murahan..haha..teringat kata2 jantan jongos tu..haha..walauapapun...selamat melihat..

assalamualaikum...

2 ulasan:

  1. seram tgok gambar antu tu..lps ni xnk brgmbr time mlm2 la....hoho

    BalasPadam
  2. ahahha..gud la klu camtu..angah pon takut jgak..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.