25 Januari 2013

Pengumuman : Segmen Tambah Follower

Assalamualaikum dan selamat pagi..hurm..apa benda pulak angah nak update? Ahh..baru teringat....hari ni angah nak buat pengumuman dekat semua bloggers..yg angah dah buat satu segmen yg sangat mendapat sambutan hangat...baru beberapa hari dilancarkan dah berjaya mendapat ramai peserta...nak tau segmen apa?


Korang boleh klik sini.dah ramai yg join..dan yg pasti mesti followers korang akan bertambah..dan jugak..korang boleh kenal dgn bloggers lain...sebab itulah tujuan nya..


cara nak join? mudah sangat2...korang just perlu tekan je link yg angah dah sediakan kat atas tu...atau klik sini..cara yg sangat mudah..sebab tu ramai yg join kut? haha tak gitu?kepada yg dah join..korang boleh tgok senarai link peserta dekat sini.Kalau link korang takda..boleh bagitau angah cepat2...


thanks kepada korang yg sudi join...tapi takpa..sebab tarikh tutup belum angah bagitau lagi..sebab baru sangat...rasanya baik angah buat lama2 kan? sebab mesti ada bloggers yg nak join jugak...so angah 
alu-alukan korang utk join segmen ni....segmen yg sangat simple mimple..





ranking angah pun naik lagi!! syukur alhamdulillah..daripada 3 juta lebih..kepada 2 juta lebih..dan jugak daripada 17 ribu lebih kepada 16 ribu lebih...syukur sangat..




korang takda Alexa Rank? Senang je..korang boleh tgok dekat sini.senang je..dan korang boleh tgok ranking korang punya blog!!memang best kalau ranking dia naik tiap2 ary...


okeylah..rasanya setakat itu je dulu...assalamualaikum..

2 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.