5 Januari 2013

Review drama : Scent Of A woman

Assalamualaikum dan selmat petang semua,wow panas sungguh hari ni,hurm..hari ni rasanya angah nak buat review pasal drama yg sangat popular dekat ASTRO RIA..todays x banyak aktiviti yg angah buat..so angah nak review drama hebat ni.


citer ni mengisahkan kehidupan seorang wanita yg sedang tenat kerana kanser,so dia dah tahu yg dia hanya mempunyai beberapa bulan sahaja lagi utk hidup,jadi dia terpaksa berhenti daripada kerja dan membuat senarai perkara yg perlu dibuat sebelum mati.


cinta yg telah terjadi antara dua insan ini telah menyebabkan keajaiban berlaku,dalam kehidupan wanita tu,ada macam2 konflik hidup yg jadi...yg buatkan drama ni best sgt..


banyak scent romantik yg ada dlm drama ni,turut ada jugak tempat2 menarik kat Korea...best,nak tau akhirnya camna? nanti..citer x abis lagi...wanita ini xmau bagitau sapa2 tentang penyakitnya..kecuali doktornya,rakannya yg terdekat sahaja,even,parent dia sendiri pun xbgi tau.

Ni antara scent dlm drama tu...

  

  
  

pelakon yg ada dlm ni antaranya adalah LEE DONG WOOK dgn KIM SUN AH...

so kepada sesapa yg sememangnya xda ASTRO dan ada Astro sekalipun rasanya dah terlambat,sebba dah habis dah pun drama tu,so kalau korang nak tgok..download sendiri okeyh?

Thats all for today...


just nak mention yg,walaupun nama blog ni hangat,tpi kalau x hangat ada masalah ka? xpayahlah nak burukkan kat tempat2 yg sangat public!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.