18 Januari 2013

Saya Sangat Bosan!!

Assalamualaikum dan selamat petang..huhu..petang2 baru boleh update entry..bukan apa..korang kena tau la..time ary Jumaat,Sabtu,Ahad..mmg angah akan kurang on9..sebab kena bgi lappy dekat kakak angah..haha..biasela..kononnya x boleh on9...angah dah lama boleh on9 kat rumah...dia plak duk POLI..



kehidupan angah lepas SPM? bosan..bosan bosan...huhu..angah x tau nak buat apa kalau x on9..or tak update entry dlm blog..kalau org lain duk kerja la...apa la.....angah nak kerja?rasanya nanti dulu..angah nak duduk kat rumah...dah lama x duduk kat rumah lama2 mcm ni...

5 tahun duk asrama/hostel..best?mmg la best...macam2 boleh kita dapat...dan yg penting teori kawan angah betoi...kawan2 dekat hostel lgi rapat daripada kawan2 dekat rumah....betoi la...angah kan SBP sekolah berasrama penuh..so semua org duduk satu asrama...dan yg paling penting semua org kenal angah..dan angah kenal semua org...



kalau time darjah 6 dulu,angah ada buat study groups...alhamdulillah..angah dapat 5A...pastu angah dapat masuk SBP...semua ahli group tu bubar..masing2 dapat sekolah lain...ada yg dah pindah...and sekarang? masing2 lost cotact..kalau ada pun..x cukup semua ahli..

time SBP plak..ada jugak study group...tpi rasanya mcm lagi best study sama2 dlm kelas...sebab masing2 study..x macam time sekolah rendah dulu...semua pakat study..even kalau prep malam..boys only..semua pon study gak....mmg dahsyat klu duk SBP..


so angah rasa angah cukup bertuah bila dapat masuk SBP...sebab kat sini angah dapat macam2 pengalaman bertaraf dunia..wow...haha...kelas pertama...hurm..apa lagi eh?entah la..setiap hari..angah asyik fikir kan time sekolah dulu...macam mana nk hilangkan eh?

result belum amik lgi..nanti nak kena pergi sekolah plak...Wind Orkestra? maybe angah pergi kut..tpi x tau lagi..sebab takut nanti angah jadi satu2nya wakil batch 0812 yg pi...entahla..fikiran angah bercelaru dan sakit pikir pasal benda2 yg korang angggap remeh...tpi angah anggap berat..


thats all for today..assalamualaikum..

*notes..

angah dah block org tu...dah malas nak tgok wall dia..asyik post pasai angah..hg ingat hg sapa? Mona? gud la..dan satu lgi..ranking alexa angah semakin naik!! seronoknya..walaupun baru buat x sampai seminggu tpi dah naik mendadak....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.