9 Januari 2013

Segmen Review Blog Bertuah 2

Assalamualaikum dan selamat tengahhari,hurm..sekali lagi review blog2 cute...blog yg terpantas dlm mengomen di FB,blog2 cute..meh tgok2..



blog yg best,pinky blog,banyak info yg best,kadang2 confius sebab semua kaler pink,btw nice blog,
so angah sarankan sapa2 belum tgok blog ni,cepat2 lah tgok!!




pinky blog lgi...best2,banyak info,dan yg paling best,tulisan sgt clear,senang nak baca,
x tau nak kata apa selain best!!




blog ohsem ni plak,best,sangat simple,gud,terlalu simple,btw best!!

blog yg best,dan agak pelik,haha,tpi best banyak info menarik utk golongan wanita,x da apa nak cakap sgt,sebab info semuanya utk wanita...nice blog..


best,blgo yg menarik,first impression angah,wow!! cun la,gaya edit blog yg hebat,
gud job,keep up the good work,nice blog..


blog yg ohsem,gambar2 yg menarik utk dilihat,btw..nice blog..teruskan berblogging..


blog yg pinky lgi!!kisah menarik,banyak info hebat,gud job..
nice blog to see...


blog yg best,terlalu banyak info yg sememangnya patut dibaca oleh semua,apa lgi tunggu,
korang terjah la blog ohsem ni...

blog yg chumill,best,blog pinky jugak...nice blog,teruskan menulis..
nice entry..


blog yg best,pinky lgi,tulisan pun clear,senang nak baca,nak follow pun senang jgak..
terjah la blog ni!!

macam segmen yg hari tu,mesti ada blogger yg terlepas..tapi angah review jgak blognya....so kali ni pun sama jgak...ada blog yg sama terlepas tpi kita review jgak..

blog yg best,banyak info..pelbagai entry best,gud job,
blog yg nice...


hurm...ni antara blog yg ohsem..yg rasanya mmg korang semua kena terjah,blog yg hebat dan penuh info...rasanya x perlu nak kata apa lgi..selain daripada terjah blog ohsem ni!!

assalamualaikum...

17 ulasan:

  1. thanx for the blog review..appreciate sgt..:)

    BalasPadam
  2. thnks....review my blog...pelik sbb blog tu bercampur2..hahah...info utk wanita...sume ada...

    BalasPadam
  3. tenkiu 4 the review
    haha sesuai dgn gua yg simple ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. simple mimple..haha..gud job...btw nice blog..

      Padam
  4. saya rasa blog http://diarijejakahangat.blogspot.com juga ohsemm gitu

    BalasPadam
  5. khairil..buat yg 3rd pulakkk...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaAllah kalau ada kelapangan...:)kak mas nak?

      Padam
  6. tima kasih lerr review belog tak ketahuan tu..hahhahaha..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.