9 Januari 2013

Segmen Review Blog Bertuah 3

Assalamualaikum dan selamat malam,hai2,masih lgi dalam mood nak menerjah blog2 ohsem,sungguh x disangka banyak blog2 yg ohsem dan sangat2 menarik utk diterjah!!jom!!


Shupa Dhupa

 my sister punya blog!blog yg cantik, dan blog yg masih baru,terukan berblogging,nice blog,nice entry,nice blogger..


blog yg best,cuma kaler tulisan tu kalau lgi jelas,lgi best kut?tpi nice blog,jgn penuhkan dengan widget sgt,nanti lambat loading....


Adda Alif's Craft


wow,kraftangan? bagusnya,nak satu!gud la,best2,teringin nak buat sendiri jugak,nice blog!



ceriteragadishatikaca

blog yg best,banyak info menarik,kisah kehidupan,gud entry,nice blog!
teruskan berblogging..



blog pinky!cantik blognya,menarik,seronok utk menerjah blog anda,x tau nak kata apa dah,
mmg ohsem!!


macam biasa,setiap kali angah buat segmen ni,mesti akan ada satu blog yg terlepas,tpi x pa...angah review jgak..
Hiburan.MY

blgo yg penuh informasi,bukan hanya tentnag hiburan tpi tentang macam2,gud job,nak kena selalu terjah ni,
banyak info!!


okeyh semua!! done..nantikan segmen seterusnya....kepada yg xdapat tu...sory la...

*siapa cepat dia dapat!!follow cini yerk!!





12 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.