8 Januari 2013

Segmen Review Blog Bertuah

Assalamualaikum dan selamat malam semua! Hurm..ini adalah kali pertama angah buat segmen ni,bukan apa suapaya boleh angah nak berbaik2 dgn bloggers..so korang apa lagi..terjah la blog2 kiut miut ni..rasanya x perlu kut gambar2 blog..yg perlu hanya link saja...




blog yg agak ringkas...cantik..kalau dieditkan lgi..mesti lagi menarik...kalaulagi
 kalerfull maybe lagi cantik




blog yg ringkas...kaler pun cantik..cerita @ story pun best,syok walaupun masih baru,apa lagi korang terjah jgn x terjah..




blog yg cantik,..cuma tulisan yg agak besar yg buatkan blog anda nampak comel,anda mempunyai widget2 yg rasanya x diperlukan,bukan apa,sebab ia akan mengganggu utk blog anda loading..tpi overall cute blog..


blog yg best,macam2 info ada,good sangat,mempunyai info yg pelbagai,sebab tu ramai yg mengikut anda,gud job,so,,korang semua boleh la..terjah blog nie!!


blog yg cute,cantik,blog yg ohsem,cun,cuma loading agak lambat ckit,tpi  overaal cantik blog anda.



blog yg best,tpi rasa macam ada masalah dgn tulisan,maybe kena edit lgi tu,tpi gud la..
.sebab agak kalerfull..




blog yg kiut,cantik,cuma rasanya lgu tu agak kacau ckit,tpi xpa..tetap best utk dikunjungi..
cantik,so terjah la..btw..gud job..


blog PINKY,cantik dan cute..x taw nak kata apa dah...cantik!cuma nak gitau yg 
blog anda cantik sangat



Blog yg bagus,macam2 info dari sukan Bolasepak,gud job..
update lgi macam2 ye!!



bagus,dan agak misteri,btw best la jgak...bagus sebab ada e-novel..gud job!!
suka baca novel anda..



rasanya angah nak review 10 blogger je kan..tpi angah nak tambah lagi satu,dia terlepas...so takpa...angah review jgak..bukan apa...kesian la plak..haha..


blog yg ohsem,best,sebab macam2 info ada dlm tu,gud job to you,menarik sangat,best!!




urm..sekian dari angah,nie antara blog2 ohsem yg korang wajib tgok,gud,angah pun terkejut sebab blog diorang lawa sangat, angah di sini bukan nak kata blog angah bagus sangat,cuma kita sesama manusia kan bagus tolong menolong,blog angah pun rasanya masih baru lgi...so korang terjah la blog2 kat atas ni..






15 ulasan:

  1. hehehehe... dapat direview jugak hehehe..
    terima kasih angah

    BalasPadam
  2. Done follow your blog. Thanks for the review and comments. Nak tanya something ni. Apa yang misteri tu ? Huhu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks...gud job,haa..misteri,entahla..bulu roma saya yg kata blog awak misteri...

      Padam
  3. weee.. tq.. urmm lmbt loading ekk?? btw akn diimprove kan.. :)

    BalasPadam
  4. bagus2..laju je komen kt kelab blogger fb..tau2 je nk cari link blog...
    trimas :)

    BalasPadam
  5. thanx angah utk review n komen... insyaAllah akn improve... :)
    btw, hehehe... da mslh dgn tulisan tu mksudnya...? *blurrrr... :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh..bukan la..rasanya sebab lambat loading kut...sebab tu la....btw..nice blog...

      Padam
    2. owh... huhu... thanx... angah pun, nice blog... :D

      Padam
  6. thanks review my blog! a'ah baruu lg :D :D
    will improved from time to time insyaAllah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2...review..ni bagus..utk tingkatkan trafik...:)

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.