28 Januari 2013

Segmen Review Blog Kumpulan 1

Assalamualaikum dan selamat malam semua!! Sudah berakhir segmen review yg angah buat semalam..kononnya nak buat sampai seminggu tapi bila angah pikir2 balik..mmg ramai boleh review blog angah..tpi boleh ke angah nak review semua blog tu? so angah rasa baik angah limitkan kepada 20 sahaja..baru best...so korang apa tunggu lagi terjah la..



Kepada yg x sempat nak join tu  sory sangat..sebab angah dah promote dah..maybe korang terlepas..sory ek..lain kalau kalau angah buat segmen joinla yerk!!okey..jom kita tgok blog2 yg telah direview...utk Kumpulan Pertama..



Blog yg best..dan  yg penting header yg lawa..blog pinky!cantik blognya..susunan widget yg menarik!! dan WOW...teruskan berblogging...nah..klik sini.. utk terjah!!



satu lagi blog yg ohsem,cepat loading,dan kalau nak tahu..blog ni pinky!! haha...so semestinya pemilik blognya perempuan..gud!!so korang apalgi...klik sini utk terjah!!






blog yg ohsem..cantik..dan yg best adalah gambar kat header tu..sweet..haha...cantik,menarik so korang terjah la blog ni..klik sini utk terjah..




blog yg ohsem..cara edit blog yg gempak..sampaikan angah ternganga sebentar bila tgok blog ni...korang kalau tgok..mesti best..dan muzik yg gud!! rasa tenang bila terjah kat sana..klik sini utk tejah...



header yg lawa gila..blog yg cantik..seronok tgok..teruskan berblogging walaupun masih muda!! so korang nak terjah? klik sini utk terjah...cantik sangat


 

blog yg ohsem..banyak sangat info2 menarik..gud job!! korang tgok la blog ni..sure menarik!!nak terjah? senang je..klik sini utk terjah..



blog yg ohsem..angah sangat suka blog yg background kaler putih..sama macam angah..haha...best.simple mimple tpi best..nak terjah? klik sini utk terjah..


blog yg best..walaupun ada kesilapan teknikal yg hanya angah ngn pemilik blog ni tau..tpi x kesahla...blog yg best..ohsem...dan yg penting pinky!! haha...nak terjah? klik sini..




tgok header pun dah ohsem..isi kandungannya lagi la..haha blog yg sangat simple..sebab tu angah suka!! apa lgi ha? sebab ohsem sgt..koran g tgok la sendiri..klik sini utk terjah..


blog yg best,x serabut langsung.. dan yg paling penting background putih..sama mcm angah..haha...gud!! teruskan berblogging...korang nak tgok? terjah sini..


So utk kumpulan pertama dah siap direview..kumpulan kedua..nantikan yerk!! thanks join...sama2 kita bantu blogger lain!!Arigatogozaimasu... assalamualaikum..








5 ulasan:

  1. Thanks Angah..:D
    Dari Miecyber's Blog --> www.miecyber.com

    BalasPadam
  2. tq angah...nida suka sangat header phineas n ferb 2...comel...mati angah peminat katun 2 an...?hehe

    BalasPadam
  3. tq sebab review blog kathy..........:)

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.