13 Februari 2013

Hari Segmen Sedunia

Assalamualaikum dan selamat tengahhari..masih ada yg cuti2 lagi ke? haha...hari ni angah mulakan dgn update entry pasal Band..Penat memaki hamun di sana....angah pun rasa dah give up dgn diorang..cuma tggu respond senior2 je....haha...

Lepas tu...angah boring..duduk sorang2 kat rumah...apa lagi....join segmen2 gempak dan best..haha...tgh blogwalking..jumpa segmen2 best..apa lgi..join la...sebab dah lama sangat angah x join..atau buat segmen sendiri..so...angah tryla masuk...best..korang nak masuk?

8 segmen angah join!! ahaha...sungguh x disangka...walau apa pun..semua segmen tu dah berupaya utk menarik minat angah utk join!! tahnia..teringin jugak nak buat GA yg hadiah dia macam2...tpi nantila...sekarang ni...hanay time untuk join GA/SEGMEN yg korang ada...


seronok bila join segmen2 gempak...haha...sebab apa angah update entry banyak sgt hari ni? bukan apa...sebab rasanya angah akan lambat utk on9..atau update esok...sebab my sister is still at home..so i have to make a lot of entry...haha..


so..rasanya hari ni bolehlah dipanggil sebagai hari segmen sedunia..hahah...best2..korang join la jgak..bukan apa..sebab macm2 korang boleh dapat..selain pageviews...meningkat...

assalamualaikum..

*keputusan masih belum jelas..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.