7 Februari 2013

Hipokrit is not my way!!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua!! Today angah nak buat entry lagi pasal nasihat2 ni..bukan apa sekadar untuk meningkatkan keyakinan diri sendiri je..haha...lagipun angah tgh jeles dgn member2 angah yg dapat pegi sekolah...angah? macam mana nak pegi..lesen pun xdak..haha..





Perlu ke jadi hipokrit?? rasanya tak perlu..lagipun semua orang tak suka org yg jenis macam ni...berlakon dan berpura2...apa faedah yang korang dapat? ish2..perbetulkan niat..jangan paksa diri,or seksa diri dengan buat benda2 macam tu..


Perlu ke benci membenci??rasnaya x bagus ttu..walaupun betapa ramai org benci kat kita (angah dah rasa!) tpi kita janganlah simpan dendam..walaupun sikit...lantak kat org tu la...kenapa dia bencikan kita? suka hati dia jugak la kan?cuma yg penting..kita tahu apa yg kita sedang lakukan.adalah tepat disisi agama...



Perlu ke saling dengki mendengki??Tak paayh la..kita sepatutnya bagi sokongan kepada org yang baru nak bertatih dalam apa jua bidang...tak kita blogging ke..atau apa saja..please..janganlah jatuhkan semangat yg ada..lagipun x semua org sempurna kan?So kita perlulah mencari kesempurnaan itu..dan yg paling penting..jangan la pulak sombong diri!



So,rasanya org yg dah boleh fikir2 masalah,fikir kehidupan..mesti faham dengan apa yg angah bebelkan?Bukan bebl cuma nasihat..sebab sekarang ni dah ramai org yang pelik2..sampaikan dah lupa apa yang sepatutnya dijadikan panduan hidup... :)

 
*lama x makan DOMINOS :)

sebenarnya korang nak tahu kenapa angah update entry awal2? sebab pentang nanti angah ada event yg kena pegi..sebab tu rasanya angah dah takkan bukak lappy sampai ke malam...melainkan angah balik awal...

sekian..assalamualaikum..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.