13 Februari 2013

Ikan Keli Mak Iloi2


Assalamualaikum dan selamat pagi!! Sekali lagi..angah nak update entry pasal benda2 yg korang boeh anggap remeh..tpi bagi aku,benda ni berat..entahla...harap2.. semua benda ni bole habis...haha..benda ni dah jadi lama dah..cuma apa yg aku tau..aku tak sempat nak update apa2..sebab sibuk dgn urusan keluarga..



macam mana aku boleh jumpa semua ni? haha..walaupun hg dah block aku...tpi aku tau la!! i have spy...argh...bodo sgt..bila pompuan yg ayu..cantik..dekat sekolah..tulis benda2 macam ni..aku kesian dekat BAND..bukan dekat hang!! tu pon x paham? ish2..tau tak..aku lagi sayangkan band dari batch aku sendiri..!!







nampak tak..macam chitchat disitu?hua!! manyak cantik mulut...biaq la nak lembik ka..nak keras ka...nak apa pun..ada kacau hang punya alat sulit? ish2...astagfirullahhalazim..takmau2...sudah2 la tu...duk tambah dosa lagi pasaipa?




huh..nak anti2 pulak dah...ingat aku sayang kat hg sangat? macam yg aku habaq tadi...aku sayang band...aku bukan sayang hang!! bukan boleh buat apa pun...hah..mmg al aku boleh kata apa pun...hak aku untuk bersuara!! you also have that chance!! biar la...nak keluarkan kenyataan apa pun..g penting siapa makan cili dia yg terasa pedasnya..so anda sudah makan cili la tuh!!



arghh..ni lagi satu...kononnya istilah tu takdak kt hg?? hg manusia kan? hang ingat hang tu kamus? edisi ke berapa? hah..sampaikan certain2 istilah takda? baguslah..belajaq pandai2..pastu kata macam tu..gud la..teruskan dengan kerja hg tu..ingat!!walaupun sebab mulut aku ka..sebab tangan aku ka...hg pasaipa?



nampak tak ? keceloparan dan keayuan dan kebaikan yg terserlah selama ni....musnah!! hancur..gud la boleh tepuktangan lgi...kalau hg masuk pun ingat aku tak pi jgak ka? hg tunggu ja!! hah...aku meluat dgn hg..sejak time dekat sekolah  lgi..


hah..!! kononnya dah boleh tadbir band elok2...tanpa bantuan sapa2..tpi pasaipa tak bubuh sekali nama band dekat situ?kenapa tak kata..yg hampa boleh pi finale??? ish2..mmg  taik betul la....


jangan ingat hg ada FB..boleh tulis macam2 kat sana..helo..aku pun ada jugak FB..tpi aku advance lgi..sebba ada blog!! aku tulis macam2...

hg ingat aku lupa pasal tahun lepas? time tu nak kena main dekat pusat koko...tpi hg kata "mmg form 5 tak kena main pun.." padahal aku dgn Qilah nak join..dah nampak kat situ yg hg mmg teruk..kononnya jadi KP hebat..ish2..hebat apa kebendanya? entahla....bawak henset..berdua-duaan dlm tempat tu pulak...mmg aku tak tau?

dan satu lgi..aku tak kisah kalau aku ni lembik ka..keras ka...apa ka..asalkan aku tau apa yg aku buat!! aku just nak tolong hampa...so..kalau tak mau..oke fine..habaq kat junior2 tak payah duk report macam2 kat aku!!macam aku nak amik tau sangat pasal hampa!! aku just sayang band...dan aku tak mau band berkubur macam tu ja!! please la faham!!! tpi aku tau...hampa mmg takkan faham...


assalamualaikum..





1 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.