6 Februari 2013

Internet Problem Solved..

Assalamualaikum dan selamat pagi..hari ni angah na update lgi..nampaknya angah punya segmen macam jadi pelik..tu semua pasal internet la..sepatutnya angah dah promote utk banyak hari dah...tpi internet punya hal..last2..x dapat nak promote..sebab  tu skit je yang join...


ranking alexa pun naik lgi..pelik la jugak..sebab 5 hari x bukak..naik jugak rankingnye..haha...best la jugak..tpi yg x bestnya impian angah nak edit blog..nampaknya nanti la..maybe lepas raya cina...haha..angah sekarang ni tgh edit header...nak kena buat header baru...nanti korang mesti suka la..haha..

angah cuma nak citer pasal satu kes ni,angah ada adik,adik angah dapat satu sekolah tu,sekolah kawalan negeri la...tpi yg tak bestnya..budak2 sekolah tu SANGAT2 bajet pandai..semua sekolah diorang kata x bagus..sampaikan sekolah SBP sekali!! sungguh dahsyat...maybe diorang ingat taraf dah sama atau lebih dari SBP kut..hah...MRSM pun diorang kata teruk..sekolah depa lagi bagus..apa hal?

hurm..syukurla jugak..sebab SBP dah ajar angah supaya x payah kata2 mengata dekat sekolah2 lain...walaupun kami tau taraf kami macammana....haha..lantak kat budak tu la..nak kata apa pun..yg pasti.SBP ngn MRSM lgi berjuta2 berlambak kemudahan dripada sekolah yg bajet pandai tu..

haha...huh..lega sikit bila dapat citer kat sini..haha..dan sekali lgi syukur sebab adik angah dapat tukar sekolah...dia pindah ke MRSM..gud sangat..so tak payah lagi dia bersama dengan org2 yg tak reti bersyukur dengan apa yang ada.

satu lagi..angah tgh mencari tutorial untuk edit blog angah keseluruhannya..dan kalau sapa2 nak tolong edit blog angah pun boleh jugak..just PM angah je...haha..

assalamualaikum..

*pagi2 sakit perut..sakit hati..sakit kepala..


2 ulasan:

  1. Sabor jelah,, Dalamm klz sy mcm tu gak,, Klz sy ialah klz pling trpndai,, HUh! kalau sy x fhm ke apa ke,, blum smpat ckp " Saya tak faham" .. org lain dh ckp "Cikgu , teruskan."
    Hadoi. Tapi msti ada hikmah disebalik mie,, ehe,, nolah ,,hikmh diseblik kejdian

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la..kalau x sabor macam2 dah jadi.. :P

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.