28 Februari 2013

Kunjungan Asing

Assalamualaikum dan selamat malam...alhamdulillah..boleh lagi angah update entry :) Cuma kali nak share dgn korang pasal komen dari TANPA NAMA.Komen yg betul2 buat angah rasa terkejut/happy/pelik.


Korang try tgok kat bawah ni dulu :)







Ada seseorang dari Florida datang jenguk blog angah..wow..hebat..syukur ada jugak dari negara2 luar...yg bestnya dia kata blog angah cepat loading..apakah? Rasanya lambat jugak la..maybe dekat sana punya negara blog angah laju? mana lah tau..haha...tpi thanks untuk itu..thanks jugak sebab kata blog angah ohsem...haha...thanks :)

Korang punya blog mesti selalu dpt kunjungan dari org2 luar kan? Lagi hebat dri angah la tu..haha..angah just impressed sebab komen yg dia tulis nie..haha..itu aje utk malam nie :)

P/S : nak pergi ke tak FESTIVAL WIND ORKESTRA SBP ? Perasaan Berbaur ?






8 ulasan:

  1. satu penghormatan mendapat perhatian dari org negara luar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks :) first time angah dpt camnie :)

      Padam
  2. Wah... bestnya. Blog ni memang agak cepat loading. Suka terjah walaupun baru follow sini. Btw, tahniah ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks..sama2 kita majukan taraf berblogging kita!! *cewah

      Padam
  3. Balasan
    1. xda rahsia2 apa2 la..cuma just selalu check berat blog dkt

      http://www.iwebtool.com/speed_test..

      x mau berat sgt/lambat loading :)

      Padam
    2. thanks khairil..klu result cam kt bawah ni ok ke??



      Domain name Size Load Time Average Speed per KB
      1 www.alyadina.blogspot.com 127.4 KB 0.89 seconds 0.01 seconds

      Padam
    3. ok la tuh..dah ringan..tpi lgi ringan blog tu..lgi est..but jgn ringan sangat.. :P

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.