19 Februari 2013

Lost Contact

Assalamualaikum..


cantik tak?awek angah? a'a mmg awek angah pon..haha..mana ada...dia ni girlfriend angah a.k.a Kawan perempuan angah..yg satu masa dulu rapat sangat...

Kami tinggal sama taman dulu..pastu selalu buat study group sama2..haha..dan lepas tu..ronda2 sama2...bukan kami 2 saja..dgn yg lain jgak..ramai...

Pastu bila time UPSR...semua dapat result masing2..angah pulak dpt sekolah SBP..pastu semua berpisah..entah camna...hubungan tu jadi semakin renggang..maybe sebab masing2 sekolah tak sama..nak contact pun x tau camna..

Dan yg paling sedih adalah bila...dia pindah...!!! Arggh..lagi terukkan? pastu angah asyik tanya sapa2 ada tak FB dia...nak cari..tpi tak jumpa2 jgak...akhirnya anga dah buntu....

Thats the story.....

Lepas tu..angah dah contact dia balik dah!! camna? dgn FB la..haha..masing2 bubuh nama FB pelik2..so mana nak kenal? dia buh nama yg pelik..nak baca pun susah...haha..angah pulak bubuh gambar Korea...haha..tpi syukur alhamdulillah..dapat contact dia... balik...mmg best :)




Tgok? kan..best je...siap tulis SAYANG2 lagi..mmg la kan..sapa x rindu kawan baik/karib/rapat...so nanti angah nak jumpa dia...haha..alang2 tgh free....haha...angah nak habaq kat dia yg angah mmg rindu sgt kat dia.. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.