6 Februari 2013

Nasihat Untuk Diri Sendiri & Anda

Assalamualaikum semua...macam mana blog angah sekarang? okey tak?sebenarnya angah tau yang lagu akan menyebabkan ramai org x mau tgok blog kita..tpi rasanya angah letak sebab saja nak bagi x sunyi..lgipun lagu tu best..haha..:)haha...cuma sekarang ni angah nak bagi nasihat kepada diri sendiri dan korang :)






sekarang ni baru angah dapat kenal macam mana perangai orang ramai,haha..baru angah tau ada orang yg sangat berhati busuk terhadap org lain...kononnya tak boleh kalau orang lain lebih dari dia..ish2..biar la...biar kat org lain..asalkan kita tahu apa yg kita ada,kita buat x salah....:)




angah pun belajar jugak..pasal betapa seseorang tu boleh jadi sebaik-baik manusia..padahal hurm..hanya Tuhan je yg tahu...kononnya perlu menjadi baik,alim...ish2...kalau nak jadi alim tu okey!! gud..tpi janganlah munafik...malas nak komen banyak..sebab kebanyakan ahli politik macam ni... :)





pastu pulak..untuk org yang bajet POPULAR *gambar tu xde kena mengena pun ...kononnya hot merata tempat..semua org kenal dia...pastu hebahkan dekat org ramai..gud la...hah...apa nak jadi? ingat popular tu boleh dapat kehidupan yg sangat sempurna?ape la...kalau popular mesti semua org asyik bercakap2 pasal awak... please la..leave me..*cewah...:)


kesimpulannya,just be yourself...x perlu nak ubahkan diri ikut kekasih kita,atau sapa2 saja..hanya kita yg tahu apa yg terbaik utk diri kita...same like me...angah pun dah tahu apa yg betul2 correct thing yg perlu angah berikan perhatian... :)

 *jom tgok citer ni!!


assalamualaikum...

2 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.