23 Februari 2013

Pelbagai Ragam Kehidupan

Assalamualaikum dan selamat malam semua..nampaknya semakin hari semakin macam2 peel manusia kan?Betul ke tak? Ye macam2 perangai2 pelik..termasuklah gambar2 dekat bawah ni...Jom sama2 tgok..



Punya sibuk berKOMPUTER sampaikan lupa akan hal kebersihan..teruk betul2..harap2 korang tak camni la ek..mana la tau..sibuk sgt berblogging..sampai semua hal2 lain..dilupakan..


Henset nyg macam ni boleh ambil gambar?WOW mmg best la kalau camtu..haha..kalau time dulu2..dapat henset cenggini pun dah rasa bertuah sangat2...tpi sekarang? Haha




Rupanya inilah parents sebenar Patricks..pandaikan manusia main2 dgn cartoon..haha..boleh gabungkan semua cartoon dgn hubungan family...haha dah takda kerja dah kut?


Yang ni pulak? Kononnya nak berjimat cermat? Tak perlu la macam ni..6 org naik satu motor..? hah..dah sama macam satu family angah!! Memang tak patut!ish2...alang2 baik jalan kaki terus..


Nama lelaki ini BATMAN BIN SUPARMAN? haha...mesti bapak/mak dia fanatik gila dgn citer2 tu...sama jugak macam sekarang ni..bagi nama macam nama artis...ish2..entah2 maksud nama yg pelik2 kan dah camno tu?


Rasanya yang ni patut dipuji..tgoklah...PENCEROBOH AKAN DIDAKWAH..sangat bagus kan? Katakanlah penceroboh tu agama lain..senang2 dia masuk ISLAM..haha..dah kena dakwah..inilah dikatakan buat kerja sambil lewa...


Yang ni pulak,first2 nampak seram..tpi bila tgok2 balik..lawak la pulak..sebab apa? Sebab diorang tidur kat kelas macam ni..kalau kat negara kita..tidur kat atas meja je...tapi kat JEPUN..macam ni..mmg lawak..


Comel nya!!! Tgok tangan...berlipat2...haha...sangat tembam...mmg seronok kalau dapat peluk..haha...mmg comel sgt....tak tahan..haha..mesti terlebih makan kut??


So camna? Pelik? rasanya tak pelik..cuma lawak..dan yg last tu paling cute kan? Haha..kadang2 bila kita stress dgn kehidupan..ada baiknya kita berehat dgn melihat gambar2 lawak...macam ni...bagus...haha..boleh hilangkan stress...tpi angah nak syorkan satu lagi kaedah yg sangat2 mujarab..apakah?

SOLAT SUNAT/HAJAT....mmg akan berkesan..atau..baca AL QURAN...x berkesan? Cuba lagi..


Assalamualaikum..



7 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.