17 Februari 2013

Review Blog Bertuah 1


Assalamualaikum dan selamat hari ahad semua!!Apa khabar?Haha..hari ni angah nak review blog2 yg sudi direview oleh angah haha...sapa2 yg dah join segmen review blog tu..maksudnya dia sudi blognya untuk direview..tak gitu?haha...walauapapun...pagi tadi..kucing angah baru melahirkan 4 ekor anak...comel2 semuanya...haha...





Macammana nak cakap? blog yg cantik..dan yg pasti..sama2 macam angah...sedang menunggu result spm haha..cara penulisan yg best..dan lagu tu best...sdap...haha..so korang..jom tgok blog ni....klik kat atas tu.. :)
p/s : angah suka blog background putih :)






blog yg cantik..sgt menarik..cun sgt..kaler ala2 pink..mmg bagus..header yg lawa...teruskan berblogging..rasanya..sama macam angah jugak..still tunggu result..betul tak?kalau tak..sory la..haha..nak terjah? klik link kat atas tu..
p/s : tak sabar tunggu result spm 





Blog pink yg chomel dan cantik..susunan widget yg best...dan entry2 yg berguna..bagus2..teruskan berblogging..suke blog kaler pink..nak terjah? klik link kat atas tu :)
p/s : blog pink..tuan punya blog mesti chumil? 





Blog purple yg cantik..dan ohsem..best blognya..suka quotes anda "Tidak ada insan suci yang tidak mempunyai masa lampau dan tidak ada insan berdosa yang tidak mempunyai masa depan ."  teruskan berblogging....nak terjah? klik link di atas..





Blog pink lgi!! haha..cantik blognya...fanatik KPOP ke? haha...nampak dri header yg ohsem tu..wow..sangat menarik...laju loading nye,...nak terjah? klik link kat atas tu..
p/s : banyak blog kaler pink yg angah review.. 






Dari tajuk blog pun dah agak..blog ni tentang agama..bagus sgt..selalu angah jenguk jugak..sebab apa? banyak sangat info2 yg best..serius..so korang mesti terjah...klik link kat atas tu untuk terjah..

p/s : teruja dgn blog2 ohsem..




Once again..blog kaler pink..mmg best..tgok header yg kalerful tu...cantik kan?Blog yg sgt best..dan banyak join segmen2 blogger...sama macam angah jugak :) so korang kena terjah...klik link atas tu..
p/s :segmen-segmen :P 




Blog yg comel...tgok header tu..peace yo..haha...best la blog dia...cun sgt..yg penting umor sama dgn angah..so sama batch la..kan? terjah dgn klik link di atas..

p/s :banyak blogger lepas spm sekarang ni :) 



Blog yg sgt putih..haha..mmg putih pon..tgok header tu..comel kan? mmg comel..blog yg ada macam2 info..best2..suka blog yg ada banyak info2 best..klik link untuk terjah blog best ni..
p/s : info2 menarik 





Bog yg best...duniawilma...cantik sangat header tu...banyak join segmen kan? sama la kita..haha..banyak jugak..citer2 best dlm blog tuh...gud..korang nak terjah? senang je..klik link atas tu...

p/s : blog yg cantik lgi ohsem..


alhamdulillah..cukup 10 blog pertama yg angah dah review...lagi 10..akan direview..dlm entry lain...sambil2 tu blogwalking la...barulah..best kan? haha..sambil2 tu..kalau korang nak review blog angah pun takpa jgak..lama sangat x kena review..sedih.. sob3 (cewah )...haha...so nantikan review yg kedua...assalamualaikum...
 

13 ulasan:

  1. huhu..tak de belog cik akak..bermakna cik akak lom sempat nak join..chewah...terlambat lah pulak..huhu..sedih nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti join la... :) sory..sebab limit 20 je..

      Padam
  2. Alhamdulillah..terima kasih admin atas review yg membangun :)

    BalasPadam
  3. haha , kita sama umur laa admin :) wuhuu , same laa tggu result , btw , thanks for the review k :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2..sama umur..sama2 dpt straight a's...

      Padam
  4. Terima kasih Angah coz sudi review blog Wilma :-)

    http://www.duniawilma.com/2013/02/review-blog-1.html

    BalasPadam
  5. Terima kasih Angah sebab sudi join blog akak Farah yang x seberapa ni... All the best untuk result SPM nanti ek? ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2 kak...blog akak ohsem la...thanks...

      Padam
  6. thanks review blog saya *joget joget* hahaha . :D

    BalasPadam
  7. thanks angat coz review blog k lily...

    lain kali kalau ade segmen review, nak join lagi la

    BalasPadam
  8. alhamdulilahh .. hehe .. thanks sangat !!! haha .. terharu pulaa ='D .. maaf lambat gi sini .. hehe .. kita sebaya ehh ? hehehe .. semoga kita sama2 mendapat keputusan yg cemerlang dalam SPM .. amin ~ =D

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.