6 Februari 2013

Saya Minta Kemaafan :)

Assalamualaikum dan selamat petang..kali ni angah hanya nak bagitau something yang important..apakah?Entahla..angah cuma harap korang dapat terima apa yang angah nak bagitau...selepas angah edit balik blog angah...dengan semua2 tu..so angah rasa angah nak batalkan segmen yg angah buat tu..sebab apa?



sebab angah rasa blog angah masih tak stabil *cewah.. maksudnya macam2 lagi yang perlu angah edit melainkan angah betul2 puas hati dengan blog gaya edit blog angah..angah harap korang boleh faham..


rasanya korang pun tau kan? macam mana nak edit blog.? berapa banyak tutorial yg nak kena tgok? nak kena cari..tambah2 template blog angah ni pulak jenis designer..lagi macam2 hal la..so alhamdulillah..setakat ni angah puas hati...cuma insyaAllah..angah akan edit lgi blog angah supaya loading x lama sangat...


tgok la? macam mana? masih lambat loading kan? so angah perlu meringankan lgi blog ni..disamping tu...angah jugak tgh mencari segmen2 yg betul2 best..utk dijoin..so kalau sapa2 ader segemn boleh la rekomenkan dekat angah..sure angah akan ikut :)


sekarang tgh hot citer2 ni..mesti korang tgok kan? angah hanya layan gitu2 je...haha..sebab family angah layan..apa salahnya kan? so korang mesti suka..sebab dah nak habis..senang nak tau pengakhirannya.. :)

so sekian dari angah..cuma nak bagitau yang angah sangat2 mintak maaf..sebab angah masih baru lagi dalam bidang blogger ni :)

assalamualaikum :)






4 ulasan:

  1. drama sehangat asmara pun tengah hot sekarang ni :D

    BalasPadam
  2. Singgah sini :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/setia-hujung-nyawa.html

    BalasPadam
  3. http://www.nurdzafirah.my/2013/02/segmen-my-bestie-by-ika-atiyka.html

    http://www.nurdzafirah.my/2013/02/segmen-fanclub-by-le-belieber.html

    http://www.nurdzafirah.my/2013/02/segmen-follow-me-follow-u.html

    jom join 3 segmen ni hehe...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.