8 Februari 2013

''Segmen : ''Saya nak menang!'' oleh Aimi & Maria''

Assalamualaikum dan selamat siang..hari ni angah rasa nak join satu segmen *boleh pulak rasa2 ni..


segmen pun macam best je..sebab hadiah yang agak lumayan..so angah syorkan utk korang join jgak..

nak join? klik sini

selamat bersegmen.. :)

assalamualaikum..

5 ulasan:

  1. Salam . Terima kasih sudi join . Sponsor semakin bertambah . Harap ikut semua syarat .
    http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

    BalasPadam
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

    BalasPadam
  3. Dari segmen yg sama,
    Jemput la berkunjung ke blog saya ye.

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

    BalasPadam
  4. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

    boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

    done follow you

    BalasPadam
  5. tahniah.. :)

    sila tuntut hadiah anda sebelum 2hb..

    tuntut di : https://www.facebook.com/pages/aien-hermionie-official/157856624283244?ref=ts&fref=ts

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.