21 Februari 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

Assalamualaikum..tgh jalan2 tgok blog2..pastu terjumpa plak segmen best ni..tgok banner dia? cantik kan? jom kita support segmen ni..nak join? klik sini



angah tag kak mas..

17 ulasan:

  1. hai..thx sudi join..dah follow sini jgk! jemput singgah & follow blog kwn2 yg lain..tahniah jugak sbab dah berjaya tersenarai dlm bloglist sy!

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

    BalasPadam
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  3. saya sudah lama follow awak.. hihi... good luck..

    BalasPadam
  4. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

    done follow you

    BalasPadam
  5. dalam segmen yang sama..saya follow awak,hope sudi follow balik :)

    http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  6. from the same segment, done follow ! jemputlah datang ke teratak ku..

    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  7. terima kasih sbb follow Yan.. kite dah follow sini :)

    BalasPadam
  8. hai! deno datang dari segmen yg sama ... jom ke blog deno? hehe

    www.dayangdeno.blogspot.com

    BalasPadam
  9. nida dtg dri segmen :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  10. Dari segmen sama .Done follow you >.<

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  11. dari segmen yang sama.. follow skali blog nie.. :D.. selamat berkenalan

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  12. salam perkenalan...thank sudi follow...done follow u back..hve a nice day..weee~~~ :)

    BalasPadam
  13. singgah dan follow sini .kalau sudi meh singgah dan follow blog saya :)
    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  14. Hai dari segmen sama >.<
    done follow awak .
    Jgn lupa follow sy balik :)

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    LIKE my fanpage too!!

    http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

    BalasPadam
  15. dari segmen yang sama ....
    done follow

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  16. Eraz datang melalui SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN.. Klik link INI untuk melawat Eraz semula..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.