13 Februari 2013

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!

Salam..kali ni angah join lagi..segemn gempak..comel sgt..gambar ni..sebab tu angah nak join..korang nak join? klik sini untuk join..



27 ulasan:

  1. hehe,tak da la gempak sangat..hoho..apapun,terima kasih sudi join!

    senarai peserta boleh lihat di sini,sila check link kamu,kalau tak da bagitau ye :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

    http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  3. salam perkenalan~ dah follow awk~
    sudi la jalan2 kt blog n follow cik siti ye~ ;)

    http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  4. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  5. salam ukhwah....
    dah blogwalking kat cni...
    jom blogwalking saya pulak
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum , una was here . dari segmen yang sama, :D

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  8. Wilma pun join segmen nie ^_^

    http://www.duniawilma.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  9. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    saya memerlukan bantuan anda
    DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    done follow you :)

    BalasPadam
  10. done follow., dari segmen y same jgk., jemput lah singgah.,

    http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  11. dari segmen yang sama,done follow..:)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  12. Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    BalasPadam
  13. hye hye hye ..
    datang singgah sini dari segmen yang sama ..

    nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

    http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    btw done follow awak :)

    BalasPadam
  14. Salam kenal...singgah dr segmen sama....i'm follower ke 1059..
    jom singgah blog sy plak... http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  15. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  16. Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

    BalasPadam
  17. selamat bersegmen dear :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  18. dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
    http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  19. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html
    bw sini dri segmen yg sama ;)

    BalasPadam
  20. salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    BalasPadam
  21. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    singgah menyapa

    BalasPadam
  22. Singgah dari segmen yg sama :D

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  23. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  24. Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam
  25. Segmen yang sama..singgah2 la kite ekk.. :)

    http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.