8 Februari 2013

Sherlocks Homes Trilogi Novel + ME

Assalamualaikum dan selamat petang korang!! apa khabar? hurm..sure best kan? lagipun ramai yg ada kat rumah bersempena dengan raya cina..tpi x kesahla..haha...sure korang punya hari best...same macam angah kut!!

Semalam hari khamis,angah keluar dgn family..pi amik kakak angah...pastu kami terus ke KULIM utk beli barang..lepas tu..singgah kat GIANT..dan guna baucer pelajar yg kakak angah punya tu utk beli barang...dan yg bestnya..angah dapat satu buku yg sgt best



dapat buku ni..SHERLOCKS HOMES....KISAH TRILOGI...mmg best la..



untung kan dapat baucer banyak2...haha...tpi yang peliknya masih ramai yg x bersyukur..haha...ye pastu entahla..nak kata satgi masuk bab politik..mampuih pulak dah..tpi entahla..nanti la citer lain..sebab takut citer politik2..


Bila hari cuti2 Malaysia macam ni...sudah semestinya semua adik beradik angah akan wujud dlm rumah...dan yg paling penting..masa yg ada untuk angah on9 tersangatlah takda...haha...sama la jugak time sekarang ni...angah pun curi2 masa utk on9..dan yg paling penting update entry..

dan bila jadi macam ni...thats mean angah akan bosan! bosan! bosan..kesian kan? kalau korang mesti ada lappy sendiri bagai..kan? angah? yg ni pun family yg punya..



muka angah pun dah macam ni je...haha..dari pagi sampailah petang...x tau nak buat apa..nak study? study benda apa? angah kan sedang menganggur..haha..angah jeles la jugak tgok korang2 buat segmen2 gempak..terasa nak join...haha..angah anjurkan segmen? nanti dulu kut..sebab masih takde mood..haha :)

bila cuti2 macam ni..makin ramai budak2 sekolah yg angah kenal akan on9 dan seterusnya akan update macam2 benda kat FB..meluat? mmg pun..sebab kadang2 merepek2 pun ada jgak *angah pernah buat jugak...tapi lantaklah kan...angah pun nak off kan chat box..supaya xda sapa tau yg angah on9..best kan?


okeylah setakat tu je...cuma sekarang ni angah tengah fikir bagus atau tak utk angah buat segmen?sapa nak?

assalamualaikum..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.