23 Februari 2013

Sokong Blog Kakak Saya

Assalamualaikum dan selamat pagi korang...apa khabar? Syok bila tgok bila makin ramai yg join Pencarian Bloglist Blog ANGAH tu..aha..syukur alhamdulillah..walau apapun..angah tetap tak sangka yg target angah akan melebih2...faham?

Dulu angah target nak dapatkan 700 followers ja tahun ni..pastu tgok2 dan 900 lebih dah..syukur la..so harapannya supaya dapat  1000 followers la plak..haha?


Okeylah..pagi ni angahh bangun semata2 nak edit blog kakak angah!! Kakak angah ada blog? mmg ada..tpi hanya sekadar utk final projectnya saja...ingat ke betul2 kan? Angah hanya tolong sikit2 je..yg len tu dia dgn kawan2 dia yg buat..mesti korang nak tgok kan? 


SWEETCUPCAKE


ni header blog dia..sapa buat? Angah jugak..haha..buruk kan? heheh..

so angah rasa baik korang tgok sendiri..http://maniscolourfull.blogspot.com/

Kalau boleh tolong follow sekali eh..blog kakak angah nie..mintak2 ramai yg follow ek.kalau x follow pun sekadar bagi komen ke apa ke..cuma nak bagitau yg 


SEMUA ITU HANYALAH SEKADAR LAKONAN SEMATA-MATA 


maksudnya..semua gambar2 cupcakes dlm tu hanya lakonan..sebenarnya depa x buat apa2 pun..haha...jom kita sokong..

Assalamualaikum..

1 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.