22 Februari 2013

TAK BOLEH BUKA BLOG SENDIRI

Assalamualaikum dan selamat pagi...pagi2 ni angah tension sgt!! sebab apa? GOOGLE CHROME buat pasal pulak dah!!argghh..tension ...nak tau maslahnya mcam mana?


Angah tak boleh bukak blog angah sendiri....hanya home untuk blogger je yg boleh bukak..sama2 jugak dgn blog2 org lain..angah x boleh bukak jugak..




apasal ha?angah tak tahu la pulak..tpi yg pasti angah boleh update blog lgi.sebab angah boleh bukak BLOGGER.COM tpi bila time nak bukak blog tu jadi masalah pulak...tpi x sama dgn blog2 yg berdomain .com..kalau blog2 tu..boleh pulak...camna nak buat? 

Angah hanya nak check komen dgn nak check CBOX..ish2...masalah betul la...penat angah buat macam2 tapi x jadik jugak..ada sapa2 boleh tolong tak?

Apa masalah dan penyebabnya..? sapa2 boleh tolong...angah mmg harapkan bantuan korang..!!

Thanks...


5 ulasan:

  1. Perkara tu pun jadi kat Syaza. Pelik.

    BalasPadam
  2. rasanya mungkin server sibuk kot....erm biasaya sekjap saja jadi tu

    BalasPadam
  3. Hmm sama la, lebih drpd setengah hari kot mcmtu :(

    BalasPadam
  4. nak tlg. tapi taktau jugak

    Btw, try godek godek. Ada la tu masalah server ka apa ka. Gudluck :)

    P/s : Td FB pun jd mcm tu jugak

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.