13 Februari 2013

Terasa Hati!!

Assalamualaikum dan selamat pagi!!Hurm..dah lama sgt x update entry..sebab apa? entahla..rasa malas nak berhubung dalam media sosial ni..dan kali ni angah nak citer pasal masalah angah..!!ya!! masalah yg angah rasa paling angah tak suka....

Kisah entahla...pasal Band angah..Korang tau kan yg angah ni budak band a.k.a budak pancaragam..so tak payah nak terangkan lagi la..so untuk time tahun ni..band angah dah teruk!! msalah macam2...dengan senior2 buat hal sendiri..junior pulak semakin meluat dgn senior...




memandangkan angah dah pun keluar sekolah...junior2 selalu report macam2 kat angah...padahal form5 yg masih 
ada kat sana...kononnya x buat kerja langsung...sibukkan benda lain...lepas tu..senior yg dulu2..pulak tanya dkat angah macam2..apa yg dah jadi dekat band...so apa angah nak jawab?at last..angah post something dekat FB...



faham kan?kononnya apa yg angah post tu hanyalah salah satu cara untuk angah riak..apa nih? setakat post macam tu dah kata macam2...gud sangat.ish2...

takpa lagi komen2 tu...tpi yg kononnya angah nak timbulkan pergaduhan..apa benda pulak? dasar la..ingat angah nak riak sangat? mmg angah suka sangat gaduh2 ni????

dan satu lagi pasal yg angah cekang..thats mean angah terror..wow..thanks sebab puji..haha...terror la sangat..mana adanya..biasa2 ja..

jawatan pun nak kena ingat ke?


so rasanya angah nak jelaskan disini yang...

angah langsung tak kisah pasal yg jawatan tu...mmg angah x pernah ambil kisah pasal jawatan..buat apa nak kisah sangat? kalau hampa nak kisah...teruskanla...dah tak larat nak dengar macam2 report dri junior2...sedih!! satu lgi..angah mmg terasa dah lama dah..cuma angah diamkan..sebab apa? angah hormatkan hampa...sebagai junior...so rasanya hampa untung lagi..sebab ada jugak senior yg nak ambik tahu jugak pasal hampa...jangan sampai suatu masa nanti..dah x da sapa nak tau pasal hampa dah!!!


sekian assalamualaikum..
 



2 ulasan:

  1. :) .. abaikan jeh orang gitu .. aktiviti tak sihat tak yah amek kisah ..

    BalasPadam
  2. Pernah kena macam angah.. tension gila kalau TERsepit kat tengah2 masalah ni. Kita tak heran pun kat jawatan tu, buat apa nak riak sangat. Tapi lantak pi la, apa yang jadi utamakan diri kita dulu.. :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.