19 Februari 2013

Weird Picture :)

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..masih dalam mood bosan..biasalah...kalau hari bekerja macam ni..x ramai yg on9..angah? mmg angah x kerja pun...still menganggur..haha...dan bila angah bukak FB ,jumpalah gambar2 pelik dan ohsem..haha...angah tergelak tgok gambar2 ni...haha..jom :)

Photo: M or F ..?

Nampak tak gambar ni? separuh lelaki.separuh lgi perempuan..haha..maybe dia adalah lelaki di siang hari,manakala time malam pulak perempuan?haha

Photo: Selamat Petang Semua..Petang2 Mcm Nie Bersenam Lega-Legakan Urat.. :)

satu lagi gambar2 comel..haha..kiut kan?bayangkan kalau boleh bela..mmg bawak tidor sekali la..haha..best kalau peluk..kan?
Photo: Petua Untuk Suri Rumah Menurunkan Berat Badan

1. Lakukan perubahan kecil setiap hari. Anda akan beransur-ansur (tetapi pasti) kehilangan berat badan beberapa kilogram.

2. Lupakan semua hasrat untuk menurunkan berat badan dengan cara yang pantas dan fokuslah kepada perkiraan yang lebih rasional.

3. Jangan duduk di dapur untuk melakukan aktiviti seperti mengira bil, membuat bajet atau perkara yang melibatkan perancangan dan membuat anda berfikir. Ini kerana, jika anda stress, anda mudah mencapai apa sahaja makanan di hadapan anda atau membuka peti sejuk untuk mencari sesuatu yang menyegarkan.

4. Kalau anda rungsing, jangan duduk di meja makan. Anda perlu keluar berjalan-jalan dan menghirup udara nyaman. Jika tidak, anda mungkin akan menghabiskan kekacang atau makanan ringan yang ada di atas meja. Berjalan di luar bukan sahaja akan melupakan seketika soal makan tetapi anda telah mendapat kelebihan tambahan dengan aktiviti senaman.

5. Elakkan perkara-perkara yang membuat anda makan tanpa sedar. Jangan mengadap makanan ringan sambil menonton TV.

ni pulak..gemuk sgt sampaikan penimbang tu rosak!! astagfirullahhalazim..apa jadi? nampak tak gemuk sgt pun..korang pernah jadi?haha
Photo: Petua Untuk Tidak Takut Pada Hantu

1. Letakan dalam diri anda kepercayaan bahawa jika terjumpa hantu, itu perkara biasa sahaja.

2. Biasakan diri anda tidur dalam gelap, dan jika rasa seram, bayangkan rupa hantu sehingga anda tidak berasa takut.

3. Cabar diri sendiri seperti berhenti buang air dalam hutan seorang diri di waktu malam. 

4. Jika anda ingin menonton cerita hantu, tontoni seorang diri di waktu malam. 

5. Jika terdengar bunyi atau ternampak kelibat pelik, jangan lari, pergi siasat seorang diri.

Jom like page --->> Yassin Yahya Fan's


Best kan? ada hantu cantik kat belakang..haha..bayangkan..tgh bawak motor laju2..tiba2 terasa berat..pusing2 arghhh!!! :)

Photo: ↓ Klik 'Like' sekali jika korang semua kawan Fuyoo Media.. :)

P/S: 
Nak TEST je berapa ramai yang dapat tengok post fuyoo media nie..
Chumill kan? haha..bubuh dlm kotak pastu..buat sebagai present..mmg best:)haha..dah la comel..kiut miut...:)
Photo: Harimau Jinak :)

tgok!! harimau tu berdiri macam manusia...cantik...namapk macam tegap sangat.haha..harimau yg comel :) yg pasti mesti jinak..
Photo: "Tanda kita bahagia, kita mampu membahagiakan orang lain. Sesungguhnya, bahagia itu ketenangan, ketenangan itu hasil mengingati Allah. Jadi, orang yang akrab dengan Allah sahaja yang mampu membahagiakan manusia.."

Wow..maju nye..haha.dekat sawah padi pun dah maju camni ek? mmg best la.pakcik ni..haha..terasa malu plak..sebab angah sendiri pun xda lappy..ahaha:)

Photo: Pernah Tak Buat Macam Nie Dulu Masa Kecik2.. :)

haha..mmg best..angah pernah buat dulu2..dgn mak ngah angah sendiri...sekarang? rasanya dah x kut....sebab angah dah besar...larat ke nak angkat? kalau angah yg angkat sendiri entahlah.. :)

semua tu angah jumpa dekat Sini.

assalamualaikum..


4 ulasan:

  1. Angah...thanks up entry ni... boleh cuci2 mata yang tengah stress dengan kerja ni...

    BalasPadam
  2. ahahah,,, first tgk gmbr ptma trus teruja nk bca,,gbr pling sy suka yg hrimau dn singa tu,,comey3,, yg kucing tu dh biasa tgk,,tu ler bosAn,,ehe

    BalasPadam
  3. yang petani tu hebat..hehe..pent2 bekerja pastu on9..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.