15 Mac 2013

2 Budak Chomel

Assalamualaikum dan selamat malam.

Today,angah just nak story pasal dua budak2 yg hot sangat dikalangan budak2 SBP.Angah? Tak lah..angah bukannya hot,tambah2 pendiam lagi kat sekolah.Haha.Tapi antara kami bertiga,ada satu persamaan,yg buatkan kami macam ada gathering setiap tahun.(Wind Orchestra)*padahal x pernah jumpa pun.

Siapakah?Sat,diorang nie sama batch dgn angah cuma lain2 sekolah.Yang sorang tu sekolahnya jauh di Kelantan,sorang lagi dekat Kedah.Angah pulak dekat Penang.Jom tgok.

 

Namanya Munirah Zakaria.Lahir pada 13 Julai 1995 (bulan yg sama dgn angah!!) Dulu sekolah dekat SM SULTAN ABDUL HALIM,JITRA,KEDAH.Budak Band jugak!!Kononnya nk jumpa dekat WIND O tapi x jugak. :) HAHA 
Klik sini untuk link BLOG MUNN

 


Namanya Aisya Fitriah.Lahir 17 Februari 1995.Dulu sekolah dekat Sekolah Menengah Sains Machang,Kelantan.Oboist!!Macam mana angah kenal? urm..dia antara budak2 hot dlm kalangan SBP,pastu ramai yg puji dia main solo Persis.wow,angah pun puji jugak!! Hari tu time angah gi Wind Orchestra ada nampak dia,tpi malas nk tegur,sebab angah rasa dia bukan kenal angah pun,apalah sangat angah nie,*rendah diri sebentar.Just Kidding.Walauapapun..dia mmg sporting!!





Kesimpulannya,semua kami adalah bander's..maksudnya budak2 band,masing2 tau pasal muzik,masing2 sertai WIND ORKESTRA.Masing2 ambil SPM 2012,masing2 cuak dgn result yg nak datang.So harap korang2 bolehlah doakan kami.

2 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.