11 Mac 2013

Doakan SAYA

Assalamualaikum dan selamat malam..

Apa khabar? haha..nampak tak pembaharuan dlm blog angah? Ada yg perasan tak? HURM...x banyak pun cuma angah just edit skit2 je..haha


BTW..angah just nak gitau yg angah nak dapat result SPM dah..takut? yer..takut jgak..tpi nak buat mcm mana..dah buat dah pun EXAM tu..boleh ulang lagi ke?

So kita tawakal,doa aje dekat tuhan..apa lagi yg boleh kita buat kan? So angah harap korang2 boleh doakan utk angah..opss..bukan utk angah je..tpi semua..harap2 supaya result gempak..

Amin..


Assalamualaikum...

8 ulasan:

  1. goodluck angah . kita senasib ! tak sabar nak pergi maktab ambik result .

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks Syikeng..sama ? wow...awak pergi maktab..saya pergi sekolah sains :)

      Padam
  2. Bila result keluar ?? Okey , wani doakan semoga result angah mengembirakan ibubapa , aamiin :) , banyak-iikan berdoa .

    BalasPadam
    Balasan
    1. result keluar dlm 20/21 haribulan camtu la...haha..thanks wani...:) thanks sangat :)

      Padam
  3. Goodluck angah . Hehehe . *sejak bila panggil angah ni . wish youu straight a's :) prayyforrmeee tooooo ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha :) nk panggil angah pun x pe jgak :)

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.