8 Mac 2013

Festival Wind Orchestra 2013 + day 1

Assalamualaikum dan selamat malam..apa khabar? Mood angah utk berblog sudah kembali...macam mana boleh jadi camtu? nanti angah citer part tu..yg kali ni..angah just nak story pasal hari pertama angah di Festival Wind Orkestra SBP 2013 !!!!

Macam mana angah boleh pergi? Kawan angah ajak,bukan dia aja..tpi dengan sorang senior ni...kononnya nak tolong hantarkan kami ke sana,last2 parents kawan angah a.k.a Aqilah hantarkan sampai ke KUPSIS..apa tuh? Owh..tu Sekolah Menengah Sains Kubang Pasu..


ni asrama lelakinya..

sampai2 kat sekolah tu..nampak ada band yg pakai baju hitam dgn turqoise...band mana tuh? at last..la TUN SYED BAND rupanya....excited gila time tu...pastu..time tu diorang tgh main lagu..kami pun masuk la...and bila diorang nmpk angah..hurm..boleh banyang tak reaksi? Form5 yg angah pernah ckp macam2 kt depa? Walaupun camtu..still ada jugak yg dtg kat angah..salam..mmg best..






Nampak tak Eupho di situ? haha..mmg best diorang main...siap abg MUS mai ajaq lagi..walaupun sat ja..tpi angah cari2 la jgak..mana cikgu? x nampak pun...pastu..bila dah habis berlatih..baru muncul cikgu2...erm..dalam hati angah " Cikgu2 ni pi mana? Tinggal band camtu ja? "

Lupakan pasal tu..so seterusnya...diorg gi makan..pastu angah x tau nk gi mana..so angah duduk kt meja..dgn Auni/Qilah..sembang2 sat..pastu abg Aizie dtg.. ..kami x makan..nak tau pasaipa? DM dia ada org jaga..pastu siap guna kupon lagi..macam mana angah nak mencelah? haha..dah la pakai jeans :)

pastu angah lapaq sgt..kami ajak abg Aizie tu gi makan kt luar..naseb baik dia ada kereta..senang skit...haha..pastu habis makan.. terus tgok budak2...so angah snap gambar2 jgak..



Time malam..tu lah antara latihan2 terakhir diorang..esok dh nak lawan..pastu abg Aizie bgi komen kt depa..angah? mmg angah nk cakap kt depan la..haha...x..angah just jaga diorang camtu2 ja..haha..so malam tu angah tidor dgn budak2 form 4..kenapa? Sebab angah rapat dgn diorang..form 5 plak..rasanya dorm penuh kut..haha..form 4 best la jgak :)



Dorm yg angah tinggal..best dorm dia..walaupun double decker..tpi best..cuma kadang2 panas camtu la..haha..dah biasa kipas besar..tiba2 kena kipas dinding plak..haha.. :) Soksek dpt 3 bilik...



Pastu tiap2 seorang dpt button ni..hurm..interesting..best la jgak...dapat button..haha..patut semua org pakai button nie..pelik jugak :)


So sekadar tu aje untuk hari pertama angah sampai kat sana...nak tau hari kedua? Nantikan update yg berikut!!


 *Addicted to MUSIC




4 ulasan:

  1. khairil! untung la dapat pi..tgk junior2 kita prektis before wind o. haih rindunyaaa. Err hostel kupsis dgn sas mana lgi best? hehe. btw, x sabar nak baca yg hari ke 2 and seterusnyaaa. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. untung sgt2..haha..antara dua2 sekolah..tu yg paling best tentunya SOKSEK.. :)haha...saser hat 2010 pun macam best je :) tggu tau :)

      Padam
  2. amboi seronoknya berfestival...selamat berfestival yer..=D

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.