10 Mac 2013

Festival Wind Orchestra 2013 day 3 part 1

Assalamualikum...cerita tentang Festival Wind Orkestra diteruskan lagi utk hari ketiga...apa jadi pada hari ketiga? 


ha lupa plak nk tunjuk..tu giliran utk persembahan time hari kedua..nampak tak Soksek? nombor 7
giliran yg nak dekat last2..x macam tahun lepas..dpt awal kut...




yg ni plak utk giliran persembahan utk hari ketiga bgi Div 1..


nak dijadikan cerita..hari tu kononnya kami semua kena pegi tgok sekolah div 1 punya persembahan..tpi tunggu punya tunggu...cikgu x bagi respond apa pun...ruapanya bas sekolah rosak..so kami ingatkan nk pinjam bas sekolah lain ke apa ke..tpi x jugak..

So ada yg rancang nk keluar sendiri pegi naik bas /teksi..haha..boleh plak? tpi  mmg x da pun...at last..semua duk kat sekolah..so macam2 aktiviti yg boring dilakukan kt sekolah...



nampak tak?


siap study lgi!!





main chess...cantik kan dorm?haha



main games..



tu la aktiviti2nya..sayang kan..x boleh tgok div 1...angah dari dulu x pernah tgok diorang perform  secara live..tpi x kesahla..Youtube kan ada? haha...btw..malam tu dapat result..tpi yg tu angah akan citer dalam entri yg lain...haha :)

angah pon boring jgak..so apa yg angah buat??? jeng2...







nie la kerja angah..haha..susun huruf..haha nie dh tahap bosan gila nie!! tpi best jgak..pastu snap gmbar..!!! mmg sempoi..

selepas tu..semua org bersiap2 pakai baju batik utk ke malam result..takut,cuak..semua ada....haha..sama macam angah sekarang..cuak nk amik result spm...


so nantikan entri berikut utk malam result..

addicted to music..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.