1 Mac 2013

Googling2 :)

Assalamualaikum dan selamat malam.Hari ni just nak update biasa2 je...haha..

Tgok gambar kat bawah nie..yg angah amik dari GOOGLE IMAGE....yg mana satu korang?Entahla kan...Sekarang ni macam2 boleh jadi..bukannya hanya  pada time Valentine saja!! Tapi hari apa pun boleh jugak!! Astagfirullahhalazim...teruk dah sekarang...




Kalau gambar yg bawah ni okehla..comel lgi tuh...ada kaki budak comel...kan bagus kalau camni..agak2 lucah jugak kan post kali nie? Haha...BTW PARENTS angah kahwin time Valentine Days!! 14.2.1991..tpi sebenarnya diorang bukannya rancang pun nak bgi tarikh tu..just kebetulan...



Budak2 sekarang pandai kan guna henset? Angah sekarang pun masih terkehel2 guna henset..inikan pulak IPAD semua tu..untung sgt kat budak2 sekarang..Budak2 dulu..still budak2 dulu kan?



Comel jugak budak ni..apapun..angah still takut dgn result!!! SPM 2012...haha...btw..join la First GA dari angah...!!!

Assalamualaikum...


18 ulasan:

  1. jaga tingkah laku dan iman.. xcouple pun xpe jnji maruah terjaga.. percayalah

    BalasPadam
  2. http://hamkarosli.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. angah budak baik..
    jenguklah akak juga..
    be follower sama

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks akak..x baik mana pun..*merendah diri :)

      Padam
  4. Dunia sekarang memang...semua mahu yang pelik2...lebihkan dunia..

    BalasPadam
  5. hurmm...lebih indah sekiranya gambar yang kedua tu kan? ^_^ angah doa dan tawakal banyak2 ek... biasalah tu..semua orang akan takut bila nak amik result SPM...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2..gambar yg 2 tu lgi oke...thanks akak..

      Padam
  6. gambar kedua lagi molek..hehhee..

    BalasPadam
  7. hahahaha . penuh pengajaran .

    BalasPadam
  8. semoga ank-2 muda bertaubat lh kan :)

    BalasPadam
  9. Aah.. sekarang memang berleluasa kes buang baby nie..
    Jagalah diri sendiri, jangan sampai terjebak...
    Mengantui sampai mati kott...

    BalasPadam
  10. jangan samakan budak dulu dengan sekarang. zaman berubah manusia pon berubah la jugak.. kan? yang penting, walau dalam zaman mana sekalipon, terapkan nilai2 Islam dalam diri. tu yang paling penting.. ;D

    bila result SPM nak keluar??

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.