31 Mac 2013

KAWAN+SAHABAT


Assalamualaikum dan selamat sejahtera warga bumi!! :Dhuhahaha..todays angah nak citer pasal geng angah!! ya..geng yg kononnya paling jahat di muka bumi nie :D


OMAR FARHAN


Siapakah?? eh..dia ni kawan angah sejak angah form 4..rasanya  start form 4 dah rapat,tpi bila naik form 5 lagi2 rapat!! :Dhaha..walaupun x pernah sama kelas.Ingat lagi time form 4,kami dua pusing paras 3..haha..buat apa tak tau? :D
Bila naik form 5 lagi banyak pengalaman2 best.Ya,keluaq outing sama2,karoks lagi..huhu..mmg best la..dan yg paling tak tahan..karoks dengan lappy Suhaimi dekat tangga padang putri :D selalu lepak2 kat padang A,dekat tepi garaj bas...
Banyak jugak insiden2 yg tak best..macam kat depan masjid..adegan " INI adalah arahan!!",pastu adegan bermasam muka dgn geng yg paling baik di muka bumi,adegan yg best?? time makan DOMINO dgn .......... :D haha...mmg best kalau fikir balik..tpi fikir sekali lagi..x best pulak dah :D
Ayat dia yg selalu angah ingat " kadang2 kalau kita kata takl kisah tu means kita sangat kisah!!" actually ayat ni dicreate sama2 kut :D ya..kononnya tak kisah pasal perkara tu..padahal..sangat2 kisah :D
Ingat tak dalam masjid time bulan posa? apa yg jadi?? haha..survey2 :D best bila ingat balik semuanya..macam bodoh kan :D 
Bergaduh?? bohong la kalau kawan baik tak pernah bergaduh...haha..kadang2 bergaduh jgak..tpi lepas2 tu..baik balik..sebab org yg menyebabkan pergaduhan tu sgt2  CELAKA a.k.a CELAKS..
Haha..selalu kalau time cikgu mai lambat ka,kami akan sembang2 kat tepi penjuru kelas form 5,saja..usha2 tempat lain..kan OMAQ??OMAR banyak tolong angah dalam macam2 perkara,ajar angah tentang jadi manusia yg berguna,dan sanggup hadapi apa2 rintangan.*mona :P
SUHAIMI



Ni lagi sekoq :D..haha..kawan dari form 1...dorm sama sejak form 1 sampai form 2..lama ka? haha..form lain..semua dorm sebelah2 ja...sebab apa? kami satu rumah..DELIMA a.k.a MERAH...
Kelas lain2..tpi start form 3..sampai form 5..kelas sama..time form 3..tu tak rapat sgt..kenal camtu2 ja..besa la...angah ni bukan banyak cakap sangat...haha..bila naik form 4..rapat skit..sebab apa?? entah la..
Naik2 form 5..terus jadi rapat...haha..jadik geng...memandangkan boleh bawak lappy..kadang2 angah pinjam lappy dia...haha...sekali dgn Omar..:Dmacam2 benda best yg selalu kami semua buat bersama..ya...
 Kejadian malam tu...haha...dah la nak lupakan..:D haha..perkara yg lepas usah dikenang :D haha..teringat time kita semua keluaq sekali..kononnya dia ni tak mau karoks..last2..dia yg lebih :D
Terlalu banyak perkara2 best..haha..termasuklah..yg dalam masjid tu.. sembang2 ngn .......haha..terbaik :D haha..dia banyak bagi nasihat kat angah :D thanks sangat2 :D


SALEHUDDIN

 


Berkawan sejak form 1,haha..sama mcam Suhaimi..kelas sama sejak form 3 sampai form 5...kawan yg sangat2 baik..sebab apa? entahla..dia ni mmg baik sgt..
Selalu angah mintak tolong dia kalau angah ada msalah besar/kecik...haha..dan dia jugak ada tolong angah macam2..bagi nasihat..bagi pinjam homework..haha.. :D
Dia jugak geng sekali..kami semua ada 4 org ahli..:D haha...best la..sebab masing2 ada kelebihan/kekurangan yg tersendiri..haha..means..suka kawan ngn hampa..
Malang bagi angah sebab rumah mereka bertiga agak dekat..kalau nak dibandingkan dengan angah...rumah angah kat negeri lain..depa semua duk kat Penang..haha..tpi takpa la..ada masa nanti boleh jumpa lagi...
Walaupun Salehuddin ni baik sangat,tpi ada jugak org yg tak puas hati dgn angah,bila angah berkawan dengan dia..:D takpa..semua org nak cemburu :D

KESIMPULANNYA 

Kawan semasa gembira senang utk dicari...kawan semasa susah...sangat payah utk dicari..so bagi angah mereka la kawan susah+senang angah..kami sama2 berkongsi cerita/perasaan/pengalaman..moga2 kami semua tetap bersahabat sehingga bila2 :D

SEKIAN ..





1 ulasan:

  1. Waduh...first time bca mcm besa ja, tpi bila bca lagi skali + imagine apa yg jadi, rsa2 mcm BEST sngat =)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.