27 Mac 2013

Lagu Yg Saya Minat

Assalamualaikum..seronok jugak aryni..kenapa? sebab bangun awal,pastu kena kemas bilik.*itupun dah seronok??hah apakah?

Kali ni nak story pasal lagu.Lagu orkestra.. bagi mereka2 yg tak faham/tak minat tu..sory ek..Oke angah mmg minat lagu orkestra..dan kadang2 kalau org lain suka dgr lagu artis2..semua tu..angah plak suka dgr lagu camni...pasaipa?

Sebab angah suka.Lagu2 orkestra best,pastu yg lagi ohsem..bila lagu tu boleh buatkan bulu roma angah terpacak..haha..means lagu tu mmg betul2 sedap..so sebab tu la angah suka lagu orkestra...tapi x bermakna angah tak suka lagu2 lain jgak..

ASCENTIUM




Kenapa angah suka lagu ni?Sebab,lagu ni antara lagu first yg angah pernah dengar..best..rasa macam dalam perjalanan kehidupan...dari awal..pastu...jadi slow...dan part yg paling best..bila dah nak abis verse pertama :D

PERSIS OVERTURE



Lagu nie pun best jgak..even anagh kenal lagu ni baru 3 tahun lebih..tpi sedap kut..dgn runningnotes..huh..sangat mengancam..pastu ditambah dgn part solo oboe..yg sedap..haha..mmg best...verse ending sangat best..sebab bunyi dia makin grand :D


So tu je la kut...lagu2 yg angah suka utk buat masa ni,haha..tiap2 malam dgr kut..sambil tgok2 video..untung ada BLACKBERY,boleh save dlm tu pastu sebelum tido,angh tgok video tu :D

Sekian


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.