20 Mac 2013

MY CAREER PHOTO CONTEST


Nak join contest? Klik banner.


Cerita pasal gambar nie?? Macam2 cerita boleh ada.Ini adalah gambar time angah perform utk FESTIVAL WIND ORKESTRA SBP 2012.Kali terakhir angah join.Time tu dekat dewan UNITEN.
Pengalaman angah dengan orkestra adalah selama 5 tahun..iaitu sejak 2008-2012.Lepas tu pula,angah sekolah dekat salah sebuah SBP dekat Penang,bila masuk sekolah tu,ada pancaragam/wind orkestra..angah minat pastu terus join..
Pengalaman yg tak boleh dilupakan.Angah main dengan semua ahli orkestra..dalam tgh perform..muncul perasaan aneh.rupanya perasaan sebak & sedih.memandangkan lagu yg kami perform tu agak sedih..angah rasa sebak..sebab tu adalah last time utk angah join orkestra.
 So sekarang ni dah lama angah tinggalkan orkestra tapi x bermakna angah nak lupakan terus..angah still ikut perkembangan diorang.Band angah diberi nama TUNSYEDBAND :)

Sekian.
 
 
 



7 ulasan:

  1. datang dri segmn yg sma http://dayahdanish.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

    BalasPadam
  2. wah ada band rupanya... good luck.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

    BalasPadam
  3. oooo...angah ada band rupanya. ateh pun teringat masa masuk koir sekolah. sob2....

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.