6 Mac 2013

Saya berhenti Berblog?

Assalamualaikum dan selamat siang..hari ni just nak gitau pengumuman yg sangat penting...buat masa sekarang ni angah xada mood utk bersosial guna FB/BLOG/TWITTER..angah terpaksa buat camtu..

Maybe sebab result SPM nak dekat kut..tpi nanti angah akan update jugak..lepas angah dapatkan balik semangat utk angah update/ sosial..sory sangat2..

Berkenaan Giveaway yg angah buat tu..masih diteruskan..angah akan  tetap biarkan GA tu berjalan..dan hadiah2 pun tetap akana angah bagi...

Semangat angah jadi x tentu arah..lepas balik dari FWO 13..sory..nanti semangat angah naik balik..angah gitau korang..!!

Assalamualaikum..


P/S : Thanks support angah..bukannya berhenti pon berblogging..still ada..cuma dh x update selalu.. :)

4 ulasan:

  1. 18 tahun ke ? haha good luck for you SPM ;) Samalah kite

    BalasPadam
  2. angah ! kenape jadi camtu ? is okey.. semoga semangat datang dengan cepat ! hahaha.. kyte pom 18 gak :))

    BalasPadam
  3. hai.. nie doodle untuk awak.. http://www.aienhermionie.my/2013/03/doodle-untuk-diari-jejaka-hangat.html

    BalasPadam
  4. Samalah bro. Aku pun tengah tunggu keputusan SPM juga. T___T

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.